Aanbesteding Regiotax Utrecht – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Regiotax Utrecht

Foto: regiotaxi utrecht

Er is openbare aanbesteding geplaatst Regiotaxi Utrecht 2020-2023 ten behoeve van Callcenter en Vervoer. Regiotaxi Utrecht 2020-2023 rijdt in opdracht van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vijfheerenlanden, IJsselstein, Zeist, De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden, en provincie Utrecht. Provincie Utrecht treedt namens de partijen op als Opdrachtgever en Aanbestedende dienst.

Regiotaxi Utrecht 2020-2023 wordt ingezet in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en als aanvullend en vervangend openbaar vervoer op grond van de Wet personenvervoer 2000. De uitvoering van het vervoer betreft het aanvullend openbaar vervoer en het Collectief Vraagafhankelijk (zittend) Vervoer met een gesloten karakter van deur-tot-deur en/of vervoer van en naar (OV)-haltes en in de toekomst mogelijk ook naar taxipoints in het vervoergebied voor pashouders.

Het doel van de aanbesteding is continuering van het regiotaxivervoer door een overeenkomst aan te gaan met één  opdrachtnemer voor het callcenter en minimaal één opdrachtnemer voor vervoer, die in opdracht van de opdrachtgever(s) de zorg op zich nemen voor het uitvoeren van de werkzaamheden ten behoeve van het callcenter en het vervoer van Regiotaxi Utrecht 2020-2023.

Regiotaxi Utrecht 2020-2023 kent een scheiding tussen de rituitvoering (vier percelen Vervoer) en ritaanname (Callcenter). De opdrachtgever heeft besloten om het uitvoeren van de callcenter-taken en de uitvoering van het vervoer gescheiden te houden. De monitoring en klachtenaanname vallen buiten de scope van deze aanbesteding. De scheiding van Callcenter en uitvoering Vervoer heeft o.a. tot doel:

  •          het optimaliseren van de mogelijkheden tot verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening;
  •          het optimaliseren van controlemogelijkheden;
  •          het faciliteren van de mogelijke instroom van andere doelgroepen.

De opdracht is gesplitst in vijf (5) percelen namelijk:

  • Perceel 1: Vervoer gemeenten Bunnik, De Bilt, Zeist
  • Perceel 2: Vervoer gemeenten Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Vijfheerenlanden (eerst alleen Vianen, per 16-12-2020 worden Leerdam en Zederik ingevoegd)
  • Perceel 3: Vervoer gemeente Utrecht
  • Perceel 4: Vervoer gemeenten, Montfoort, Oudewater, Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht.
  • Perceel 5: Callcenter

Bron Tenderned 18 december 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/183245

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *