Aanbesteding redgereedschap brandweer Brabant-Noord – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding redgereedschap brandweer Brabant-Noord

Accu spreider Foto: © Holmatro

Brandweer Brabant-Noord zoekt ter vervanging van haar huidige gereedschap nieuwe redgereedschappen (Ram, Spreider,Schaar), inclusief voor de periode van tien jaar bijbehorende dienstverlening en incidentele vervanging, respectievelijk uitbreiding.

Brandweer Brabant-Noord (BBN) is voornemens om alle sets redgereedschap op TS’en  (59) te vervangen gedurende het contract. BBN wenst daarnaast nog 1 of 2 reservesets te bezitten als tijdelijke vervanging bij onderhoud/defecten. BBN heeft het besluit genomen om te kiezen voor de aanschaf van accu aangedreven redgereedschap.

De overeenkomst bestaat uit de onderdelen:

  • Aanschaf en levering van sets redgereedschap voor Tankautospuiten (TS’en). De aanschaf van sets redgereedschap zal plaatsvinden gedurende zowel de vaste contractjaren als de optiejaren;
  • Levering van bijbehorende dienstverlening en accessoires;
  • Train-The-Trainer trainingen/instructies;
  • Onderhoud en keuringen van redgereedschap (in eigen beheer BBN en uitbesteed aan Opdrachtnemer).

Het doel van de aanbesteding is om één overeenkomst te sluiten met één opdrachtnemer. De contractduur van de overeenkomst bedraagt 2 jaar. Deze overeenkomst kan door BBN 4 maal met 2 jaar worden verlengd. De maximale contractduur van de overeenkomst inclusief alle verlengingen bedraagt 10 jaar.

Bron: Tenderned 23 mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/166316

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *