Aanbesteding Herinrichting in Almelo, Grotestraat Noord gewijzigd – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Herinrichting in Almelo, Grotestraat Noord gewijzigd

De gemeente Almelo is op zoek naar een bouwteam voor een herinrichting. Daarover berichtten we al eens. Vandaag is deze aanbestedings-aankondiging echter gewijzigd.  De aanbesteding zelf gaat om het vormen van een bouwteam voor het project ‘Herinrichting Grotestraat Noord’ in Almelo met als doel na de voorbereidingsfase met wederzijdse overeenkomst het uitvoeren van de reconstructie van de Grotestraat Noord in Almelo.

De redactie van Aanbestedingsnieuws viel op dat het volgende eraan toegevoegd was:

 

F) Ten minste één (1) werk waarin de aannemer heeft gewerkt in een bouworganisatievorm die in het bijzonder is gericht op samenwerking tussen OG en ON, zijnde een bouwteam of alliantie waarbij de samenwerking in deze bouworganisatievorm is vastgelegd in een alliantie-overeenkomst of een bouwteamovereenkomst conform het model VGBouw 1992, Duurzaam Gebouwd 2020, Bouwteamovereenkomst 2021 van Bouwend Nederland of vergelijkbaar. Een overeenkomst onder de voorwaarden van de UAV-GC of een overeenkomst onder de voorwaarden van de UAV wordt niet als vergelijkbaar beschouwd.

Tegelijk is de deadline met deze aankondiging verplaatst van 8 naar 22 juni 2023. Althans, dat zegt Tenderned. In de kennisgeving staat nog heel verwarrend dat waar  “-” stond, nu de datum 30 juni gelezen moet worden. Maar ja, waar stond dan precies “liggend streepje”?

©ZaZ 2020

Bron: TenderNed 31 mei 2023,

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/299439/publicatie

En eerder:

Bouwteam herinrichting Grootestraat Noord Almelo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *