Aanbesteding Gymvervoer Opsterland – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Gymvervoer Opsterland

In de gemeente Opsterland zijn een aantal dorpskernen zonder een eigen sportaccommodatie, het zijn Frieschepalen, Lippenhuizen en Luxwoude. De scholen binnen deze dorpskernen zijn aangewezen op het gebruik van een sportaccommodatie elders.

Om de kwaliteit en continuïteit van het bewegingsonderwijs te ondersteunen heeft de gemeenteraad besloten voor de scholen in deze dorpskernen gymvervoer te (blijven) organiseren. Het college van B&W geeft hier uitvoering aan en zoekt met deze aanbesteding een vervoerder om het gymvervoer te continueren.

Aangezien het vervoer van de leerlingen letterlijk en figuurlijk de toekomst van de gemeente betreft, grijpt de aanbestedende dienst deze gelegenheid u uit te nodigen om de ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijke waarde zoveel mogelijk in te vullen. Voor een deel is gekozen dit in de vorm van eisen/criteria bij u uit te vragen en voor een deel worden er wensen/ambities vanuit de gemeente aan u voorgelegd waar aan de hand van uw invulling een waardering kan worden bepaald.

De aanbestedende dienst is voornemens de raamovereenkomst aan te gaan met ingang vanaf 1 januari 2020 en heeft een looptijd tot en met 1 augustus 2021, met een optie tot eenzijdige verlenging door de aanbestedende dienst van drie maal één jaar. De raamovereenkomsten komen tot stand door middel van ondertekening van de definitieve overeenkomst door partijen.

Bron: Tenderned 19 september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/175428

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *