Aanbesteding geplaatst voor ondersteuning evenementen Westland – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding geplaatst voor ondersteuning evenementen Westland

Foto: Pixabay.com

De gemeente Westland is op zoek naar een opdrachtnemer die de evenementen kan ondersteunen (hekken,borden etc) gedurende een contractperiode van 54 maanden (4 en een half jaar)  zonder opties tot verlenging. Het contract moet aanvangen op 18 juni 2019, dus de Feestweek in Kwintsheul wordt het eerste evenement.

Hoewel het voornamelijk wat kleinere evenementen zijn, omvat het contract ook het varend Corso en de profronde van Wateringen. Op basis van de beschikbare gegevens en de te verwachten nieuw te verrichten dienstverlening is de ruwe schatting van de opdrachtwaarde circa  €140.000,- over de periode van één kalenderjaar. Een volledige evenementenkalender met data  en bezoekersaantallen is in de aanbestedingsdocumenten opgenomen.

De evenementenondersteuning valt ruwweg uiteen in twee categorieën:

1.Dranghekken etc. : Het plaatsen en weer verwijderen van dranghekken, verkeersborden en aanverwante zaken die van doen hebben met het ordelijk laten verlopen van evenementen. Denk hierbij aan o.a. vlaggenmasten, opslagcontainers, geleide bakens, afzetlinten en overige soorten hekken. (AN: wat doet een vlaggenmast dat wij niet weten? )

2.Afvoer afval en reiniging: Het reinigen van de locaties waar evenementen plaats hebben gevonden. Daarbij kan opdracht-nemer ook afvalbakken en containers leveren. Opdrachtnemer zal prullenbakken installeren en weer verwijderen, afval afvoeren en schoonspuiten. Opdrachtnemer beschikt óf kan tijdig beschikken over bladblazers, veegmachines en een vrachtwagen (met knijper).

Het reinigen zal zowel het vegen, blazen en schoonspuiten zijn als het anderzijds schoonmaken van de openbare ruimte zijn, zodat alle straten en wegen rondom een evenement na afloop op het vereiste CROW-beeldkwaliteitsniveau zijn.

Inschrijven kan tot 23 april 2019

Bron Tenderned, 12 maart 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/160492;section=0

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *