Woningaanpassingen Wmo Haarlemmermeer – Aanbestedingsnieuws

Woningaanpassingen Wmo Haarlemmermeer

Figuur: Gemeente Haarlemmermeer

Door middel van deze aanbesteding met twee percelen wil de gemeente Haarlemmermeer komen tot een overeenkomst met maximaal twee gespecialiseerde aanbieders per perceel voor de gebruiksklare levering en plaatsing van de kleine woningaanpassingen, alsmede de bijbehorende dienstverlening. De opdracht betreft het gebruiksklaar leveren en plaatsen van de kleine woningaanpassingen inclusief de daarbij behorende overige dienstverlening en waar aangegeven de reparatie en het onderhoud van de woningaanpassingen in het kader van de Wmo. de gemeente Haarlemmermeer koopt de woningaanpassingen inclusief de dienstverlening van opdrachtnemer.

Ten behoeve van de borging van de kwaliteit, tijdigheid en continuïteit van de levering van kleine woningaanpassingen is gekozen om de inkoop van kleine woningaanpassingen toegankelijk te maken voor meerdere opdrachtnemers. Daarom bestaat deze aanbesteding uit 2 percelen; Perceel A voor alleen de standaard woningaanpassingen en Perceel B voor het gehele pakket aan woningaanpassingen, zowel de standaard als de bouwkundige woningaanpassingen.

De opdracht wordt per perceel gegund aan maximaal 2 inschrijvers, te weten 2 voor perceel A en 2 voor perceel B. Inschrijvers mogen maar op 1 perceel inschrijven. Dit geldt ook voor het inschrijven als combinatie of wanneer er gebruik wordt gemaakt van onderaanneming.

Bron: Tenderned 13 september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/175026

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *