Wiltec mag nieuwe kleding ambulance personeel verzorgen – Aanbestedingsnieuws

Wiltec mag nieuwe kleding ambulance personeel verzorgen

Foto: Wiltec

Wiltec uit Uden mag de komende 4 jaar met eventueel een verlenging van twee maal twee jaar de werkkleding en beschermende buitenkleding ten behoeve van de deelnemende Regionale Ambulance Voorzieningen (RAV’s)  in Nederland. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van €5.000.000.-

Wiltec startte in 1971 als Van der Wilt; een eenmanszaak in verfspuitapparatuur voor de schildersmarkt. In de jaren 80 speelt het bedrijf in op de grote marktontwikkeling in de industriële sector, door het assortiment uit te breiden met Graco-producten. In 1993 vond de overgang naar Wiltec bv plaats en ging het bedrijf verder met 15 medewerkers in dienst.

Dankzij een zeer actief acquisitiebeleid groeit Wiltec uit tot marktleider op het gebied van spuitapplicaties. In 1996 wordt Wiltec opgedeeld in divisies, zodat iedere divisie zich kan storten op haar specialisme, en opent het bedrijf een nieuw pand. Er volgen verschillende overnames. Wiltec blijft het assortiment uitbreiden door middel van overnames. De divisie beroepskleding en beschermingsmiddelen groeit in deze jaren in een rap tempo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *