Waterproof Zeeheldenbuurt Utrecht maaiveldinrichting – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Waterproof Zeeheldenbuurt Utrecht maaiveldinrichting

De opdracht in deze aanbesteding betreft de definitieve inrichting van het maaiveld in de Zeeheldenbuurt te Utrecht. Onlangs
heeft de gemeente een hemelwaterriool (HWA) in de wijk aangelegd. Nadat het riool is aangebracht, is de verharding tijdelijk teruggelegd. Na een periode van enkele maanden (i.v.m. inklinken) worden de straten definitief ingericht. Tijdens de definitieve inrichting worden de rijbanen voorzien van nieuwe klinkers. De bestaande klinkers in de wijk worden hergebruikt in de parkeervakken. Daar waar de ruimte er is worden de groenvakken vergroot en in o.a. de Alexander Numankade komen nieuwe bomen. De aanleg van groenvoorzieningen valt overigens buiten de scope van deze opdracht.

Het uit te voeren werk is gelegen in de Zeeheldenbuurt en wordt omsloten door de Jan van Galenstraat, Biltse Grift, Biltstraat, Karel Doormanlaan en de watergang achter de Admiraal van Gentstraat. Perceel Oost omvat de straten Buys Ballotstraat, Heemskerkstraat, Cornelis Houtmanstraat, Willem Barenszstraat. Perceel west omvat de straten Admiraal van Gentstraat, M.A. de Ruyterstraat, Van Brakelstraat, M.H. Trompstraat, Van Speijkstraat, , Cornelis Evertsenstraat, Bleyenburgstraat en Alexander Numankade en F.C. Dondersstraat. Het werk bestaat in hoofdzaak uit:
a) Het treffen van verkeersmaatregelen (direct op het werk);
b) Het opnemen en aanbrengen van straatmeubilair;
c) Het opnemen en aanbrengen van asfaltverhardingen;
d) Het opnemen en aanbrengen van elementverhardingen;
e) Het verwijderen van het groen;
f) Het uitvoeren van grondwerken;
g) Het uitvoeren van bijkomende werkzaamheden;
05 Tijdsbepaling
Het werk dient uiterlijk op 26 augustus 2022 te worden opgeleverd.

De gemeente wil de opdracht gunnen aan één inschrijver. De gemeente gunt de opdracht aan de inschrijver met de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor deze opdracht volgt de gemeente de nationale openbare aanbestedingsprocedure volgens het ARW 2016. 

Bron: Tenderned donderdag 19 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/236290

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *