VNG verwacht aanbesteding specialistische jeugdhulp begin mei – Aanbestedingsnieuws

VNG verwacht aanbesteding specialistische jeugdhulp begin mei

De VNG is gestart met de aanbestedingsprocedure voor raamovereenkomsten voor de landelijke inkoop van specialistische jeugdhulp 2019-2020. In dit bericht leest u over de planning en procedure rondom deze aanbesteding. De huidige raamovereenkomsten voor specialistische jeugdhulp eindigen op 31 december 2018. De VNG begon eind vorig jaar een marktconsultatie, die inmiddels is afgerond. De VNG is van plan in de tweede helft van mei 2017 een aanbesteding te starten om te komen tot de landelijke raamovereenkomsten specialistische jeugdhulp voor 2019-2020.

Bron: WikiCommons

In een memo informeert de VNG de deelnemers alvast op een aantal aspecten:

  • De aanbesteding verloopt via het aanbestedingsplatform TenderNed.
  • Om toegang te krijgen tot TenderNed is registratie en inloggen met eHerkenning verplicht voor ondernemers.
  • De communicatie met betrekking tot de aanbesteding verloopt via TenderNed. Wat de informatie-uitwisseling betreft geldt dat het indienen van vragen via de berichtenmodule van TenderNed moet verlopen.
  • Op TenderNed is binnenkort de aanbesteding te vinden via de titel: ‘Landelijke raamovereenkomsten specialistische jeugdhulp 2019-2020’.
  • Binnenkort wordt ook een vooraankondiging van de aanbesteding via TenderNed gepubliceerd.

 

De deelnemer moet er zelf voor zorgen dat informatie over de aanbesteding tot hem/haar komt. TenderNed biedt hiervoor de mogelijkheid.Memo

Dit memo geeft informatie over de aanbesteding:

Zie ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *