VNG -King Aanbesteding GT mobiele communicatie 2 uitgesteld – Aanbestedingsnieuws

VNG -King Aanbesteding GT mobiele communicatie 2 uitgesteld

VNG en King zouden 1 mei een aanbesteding in de vorm van een “minicompetitie” houden voor GT Mobiele Communicatie. KING heeft deze aanbesteding uitgesteld. De oorspronkelijke aanname was dat het bestek voor de GT Mobiele Communicatie 1 kon worden hergebruikt voor GT Mobiele Communicatie 2. Het bestek van deze aanbesteding zal worden gewijzigd.

“Uit nader onderzoek waarbij belanghebbenden nadrukkelijk betrokken zijn geweest, is gebleken dat de aansluiting van de uit te vragen diensten bij de in gebruik zijnde mobiele toestellen op een alternatieve wijze in GT Mobiele Communicatie 2 dient te worden geborgd”.  Mobiele Communicatie 2 is de derde gezamenlijke aanbesteding die “door GT wordt uitgevoerd”.

Mobiele communicatie 2 is bedoeld voor gemeenten en deelnemingen die om verscheidene redenen niet hebben kunnen of willen meedoen aan Mobiele Communicatie (1) die blijkens TenderNed is gegund aan KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2.

Ook bij deze gezamenlijke aanbesteding sluiten deelnemers – onder de voorwaarden van de Raamovereenkomsten – hun eigen Nadere Overeenkomst met de leverancier die als winnaar uit de minicompetitie komt.

Bron: VNG, 26 april 2017

Zie: http://www.gemeentelijketelecommunicatie.nl/aanbesteding-gt-mobiele-communicatie/ 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *