Venlo sluit koopovereenkomst Weerdtoren met Ten Brinke Cohof – Aanbestedingsnieuws

Venlo sluit koopovereenkomst Weerdtoren met Ten Brinke Cohof

Gemeente Venlo en vastgoedontwikkelaar Ten Brinke CoHof hebben een koopovereenkomst gesloten voor de locatie Weerdtoren. Nu is dat nog het parkeerterrein Maaswaard. Dat parkeerterrein maakt plaats voor een complex met circa 60 koopappartementen, commerciële ruimtes en een half verdiepte parkeergarage voor de bewoners. De koopovereenkomst is op 26 mei getekend door wethouder Boom (Economische Zaken) en Johan Hofmans en Jessy Couwenberg namens Ten Brinke CoHof.

Met de ondertekening van de overeenkomst wordt het startschot gegeven voor de verdere ontwikkeling van het gebouw van circa 50 meter hoog.

Ten Brinke CoHof is een samenwerking tussen Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, Hofmans Real Estate en Lighthouse Group. Ten Brinke CoHof ontwikkelt vrijwel alle soorten vastgoedprojecten in Nederland, met de nadruk op de Brabant regio, Limburg en Zuid-Holland.

 “Ik ben blij dat we met Ten Brinke een sterke en betrouwbare partner hebben gevonden waarmee we de grootschalige ontwikkeling van het zuidelijk deel van Venlo Centrum kunnen afronden. Een transformatie van ‘werkgebied aan de Maas’ naar ‘fantastisch wonen aan de Maas’. De ontwikkeling van locatie Weerdtoren is de laatste stap hierin. We hebben dan ook veel vertrouwen in de verdere uitwerking van het plan door Ten Brinke”.

©Venlo/TenBrinke 2021

Wethouder Erwin Boom

Bron: Venlo Online, 9 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *