Vancis C&MS winnaar van IAAS aanbesteding ROC de Leijgraaf

ROC de Leijgraaf en Vancis hebben een 3-jarig contract getekend voor de uitbesteding van de IT-omgeving van ROC de Leijgraaf naar het IaaS-platform van Vancis. Dat bericht Vancis via zijn eigen website en wordt bevestigd in een gunningsbericht op Tenderned. De waarde van het contract is volgens het gunningsbericht geraamd op €578.757. Uit het gunningsbericht: “De omvang van de opdracht is uit te drukken in de benodigde resources op het moment van aanbesteden. Het gaat om maximaal € 33.000 per maand inclusief BTW voor de omvang van de omgeving op het moment van inschrijven.”

Vancis Cloud & Managed Services staat sinds maart 2017 onder leiding van CEO Cees de Jong en CFO Frank Custers. De Europese aanbesteding die ROC de Leijgraaf heeft ingezet is gewonnen door Vancis, vanwege de kennis en ervaring in het onderwijs. Vancis heeft daarmee niet alleen prijstechnisch, maar ook inhoudelijk een sterke propositie. Herman Terra (Sales & Accountmanager, Vancis) zegt daarover: “Onze IaaS sluit naadloos aan bij de behoeften in het onderwijs om op ICT-vlak wendbaar te zijn bij de vele veranderingen.”

Vancis BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van cloud services, managed services en technisch applicatiebeheer. Het onderwijs vormt een belangrijke focussector en inmiddels is Vancis daar zelfs uitgegroeid tot marktleider in het leveren van datacenters en cloud diensten. Tevens behoort Vancis tot de top 3 in de Benelux als het gaat om het leveren van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.

ROC de Leijgraaf is een een opleidingscentrum met scholen in de regio Oss. Jongeren en volwassenen kunnen terecht voor een praktijkgerichte mbo-opleiding, deeltijd havo en vmbo-t. Het loopbaancentrum helpt bij (re)integratie en inburgering. Voor bedrijven en instellingen verzorgt De Leijgraaf trainingen en daarnaast trajecten voor innovatie en strategievorming. Met vestigingen in Oss, Veghel, Uden, Cuijk en Boxmeer zijn we voor iedereen dichtbij.

De aanbesteding is opgesteld door Inkoop Meesters en is te bekijken via:
https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/123447;section=2

Bron: Vancis/TenderNed, 3 mei 2018

redactie Auteur

Geef een reactie