Van Doorn gaat verhardingen onderhouden in Hellevoetsluis – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Van Doorn gaat verhardingen onderhouden in Hellevoetsluis

Op donderdag 25 augustus ondertekenden Van Doorn en de gemeente Hellevoetsluis het contract voor aanbrengen, onderhouden en ontwikkelen van de elementverhardingen in de gemeente. De gunning werd al voor de zomer bekend, maar nu is ook het officiële contract getekend. 

De komende vier jaar is Van Doorn verantwoordelijk voor het (planmatig) aanbrengen, onderhouden en ontwikkelen van de functie van de elementenverharding binnen de gemeente Hellevoetsluis. Zowel in de (werk)voorbereiding als in de uitvoering zal Van Doorn actief zijn met klein onderhoud, incidenteel onderhoud, planmatig onderhoud en buurtaanpakprojecten. Bewonersparticipatie maakt regelmatig deel uit van het werk. Naast elementenverhardingen worden ook werkzaamheden verricht aan het straatmeubilair en de speelvoorzieningen.

“Wij zijn blij dat wij ook de komende vier jaar aan de slag mogen voor de gemeente Hellevoetsluis met mooie projecten.” vertelde Robert van Doorn (Commercieel Manager van Van Doorn) tijdens de ondertekening van het contract. “De komende periode gaan wij bijvoorbeeld aan de slag met het project Hazelaar/Sering en het fietspad De Sprong”.

Van Doorn is geen onbekende in Hellevoetsluis. De afgelopen vier jaar voerde het bedrijf uit Geldermalsen al twintig projecten en buurtaanpakken uit, zoals de herinrichting van het Cultuurplein, de inrichting van de Sportlaan en het bouwrijp maken van industrieterrein Kickersbloem. De afgelopen maanden realiseerde Van Doorn de buitenruimte van het eind augustus geopende integraal kindercentrum De Samenstroom.

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/232535

Waarin wordt opgemerkt:

Het onderhoud aan verhardingen in de gemeente Hellevoetsluis wordt, conform de ARW 2016, Europees niet-openbaar aanbesteed. De werkzaamheden zijn uitgewerkt in een raamovereenkomst en bijbehorende bijlagen.

Hierbij gelden de volgende projectdoelstellingen:
# Optimaal uitnutten van de verhardingen binnen het projectgebied;
# Doorontwikkelen van de gemeente op een toekomstige transitie van het wegbeheer,
waarbij het bepalen van de staat van het areaal, het bepalen en vastleggen van de maatregelen
voorafgaand aan het project en het planmatig onderhoud worden ondergebracht bij een
opdrachtnemer;
# Optimaliseren samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer om invulling te
geven aan regiefunctie.
Om deze projectdoelstellingen te bereiken, dient de opdrachtgever ook fysieke
verhardingsprojecten uit te (laten) voeren.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *