Uitbreiding uitrukhal brandweerkazerne Kuinre – Aanbestedingsnieuws

Uitbreiding uitrukhal brandweerkazerne Kuinre

De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform hoofdstuk 7 van het ARW2016 voor de uitbreiding van de uitrukhal brandweerkazerne Kuinre.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit:

  • Het aan de achterzijde uitbreiden van de bestaande uitrukhal van de brandweerkazerne;
  • Bouwkundige werkzaamheden, met een oppervlakte van circa 30m2;
  • Installatietechnische werkzaamheden;
  • Grondwerk;
  • Overige bijkomende werkzaamheden.

Bij deze meervoudig onderhandse aanbesteding zullen maximaal 5 bedrijven in de gelegenheid gesteld worden om in te schrijven. Hiervoor zijn inmiddels 3 bedrijven geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor één van de twee openstaande plaatsen, dan kunt u zich uiterlijk 15 juli 2024 online aanmelden.

De aanmeldingen worden eerst beoordeeld op geschiktheid aan de hand van de opgegeven referentieprojecten. Als er meer dan twee geschikte aanmeldingen zijn, wordt uit de lijst van geschikte aanmeldingen twee aanmelders geloot die toegelaten zullen worden tot de aanbestedingsprocedure.

Na vaststelling van de definitieve lijst zullen alle bedrijven die zijn toegelaten tot de aanbestedingsprocedure gelijktijdig de aanvraag toegestuurd krijgen. Niet geselecteerde bedrijven worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

    1. Voor het (digitaal) uitvoeren van meervoudig onderhandse aanbesteding maakt Steenwijkerland gebruik van het aanbestedingsplatform TenderNed. Heeft u nog geen account op TenderNed? Dan verzoekt de gemeente u om tijdig – dat wil zeggen uiterlijk op de uiterste datum waarop u zich voor deze aanbesteding kunt aanmelden – een gratis account aan te maken op TenderNed.

Online aanmelden

 

Sluitingsdatum: 15-07-2024
CPV:45

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *