Themadecoratie – Gemeente Tilburg – Aanbestedingsnieuws

Themadecoratie – Gemeente Tilburg

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: © Gemeente Tilburg

De afdeling Faciliteiten verzorgt voor de medewerkers van de gemeente Tilburg een breed scala aan diensten en middelen, waaronder de themadecoratie. Deze themadecoratie wordt aangeboden op circa 35 locaties, zoals het stadhuis en de stadswinkel in het centrum van de stad, verschillende sportcomplexen, het Brabants Afval Team en de (vier) decentrale stadswinkels. De overeenkomst met de huidige leverancier loopt af en kan niet meer verlengd worden, waardoor deze opnieuw aanbesteed wordt. Het doel is het afsluiten van een raamovereenkomst met een nieuwe leverancier voor het leveren en
onderhouden van themadecoratie (denk hierbij aan Kerstdecoratie, Pasen, Koningsdag, Sinterklaas, etcetera).
De scope van de Opdracht bestaat uit:
• Het decoreren van locaties met een specifiek thema inclusief een voorstel met offerte, plaatsen, onderhouden en opruimen;
• Het adequaat oplossen van klachten.

De geraamde waarde van de opdracht is €176.000,- voor de totale looptijd van de overeenkomst. Deze raming is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
• Themadecoratie. De waarde hiervan is geraamd op €44.000,- per jaar (€ 38.500 vaste kerstversiering en €5.500,- variabele versiering).
• Let op: het budget themadecoratie is indicatief en onderhevig aan beleidswijzigingen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomst staat gepland op 1 mei 2023 en heeft een looptijd van één jaar met een optionele mogelijkheid voor de aanbestedende dienst om driemaal voor een duur van één jaar eenzijdig te verlengen tegen gelijkblijvende voorwaarden. Aanbesteder volgt de openbare procedure. De aanbestedende dienst wil gunnen aan de inschrijver met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned vrijdag 3 februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/287467

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 6 februari 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *