Technische beveiliging gemeente Den Haag – Aanbestedingsnieuws

Technische beveiliging gemeente Den Haag

go pro camera 360 graden
Foto: Pixabay.com

De gemeente Den Haag heeft het voornemen opdracht te verstrekken voor de uitvoering van het contract voor levering, installatie en onderhoud technische beveiligingsinstallaties voor alle ambtelijke huisvesting waaronder de strategische kernvoorraad en specifieke overige panden waar gemeenteambtenaren gehuisvest zijn. Hiervoor zal door middel van een aanbesteding een geschikte contractpartij worden gecontracteerd. De nieuwe overeenkomst gaat per 1 januari 2023 in.

De scope van de opdracht betreft de ‘Levering, installatie & onderhoud technische beveiligingsinstallaties’ van de gemeente Den Haag. Hierin is in ieder geval inbegrepen de locaties behorende tot de strategische kernvoorraad en de locaties welke momenteel onderhouden worden (ca 42 locaties).  De gemiddelde omzet van de afgelopen jaren was €1.250.000,-. Uitgaande van een overeenkomst voor vijf jaar inclusief verlengingen, is de totale opdrachtwaarde €10.000.000,-. Technische beveiliging is het totaal aan systemen wat benodigd is om een locatie, het personeel en de gebruikers van de locaties te beschermen en beveiligen tegen inbraak, diefstal, vandalisme en andere ongewenste gebeurtenissen. Deze aanbesteding voorziet in het preventief en correctief onderhoud, (planmatige)vervangingen en het incidenteel leveren van nieuwe beveiligingsinstallaties.

In deze procedure is gekozen voor een raamovereenkomst. Vooraf kan de omvang van deze opdracht niet goed worden bepaald. Daarnaast is het onzeker wanneer de gemeente Den Haag gebruik wil maken van de betreffende diensten/leveringen. Daarom past de vorm van de raamovereenkomst het beste bij deze opdracht.

De gemeente Den Haag heeft gekozen voor een Europese aanbesteding volgens de openbare procedure. Indien de gemeente Den Haag overgaat tot gunning van de opdracht, vindt de gunning plaats op grond van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Als potentieel inschrijver kunt u zich aanmelden voor de schouw via de berichtenmodule van Tenderned tot uiterlijk 11 juli 2022 12.00 uur. Per inschrijver mogen er twee personen aanwezig zijn. Bij uw aanmelding, naam, emailadres en mobiele nummer vermelden. De schouw vindt plaats op woensdag 20 juli 2022. Na aanmelding krijgt u een bericht, bij wie, waar en hoe laat u zich kunt melden voor de schouw. Tijdens de schouw mag er i.v.m. privacy en security niet worden gefilmd of foto’s worden genomen.

Bron: Tenderned zondag 3 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/266099

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *