Servers ROC Midden Nederland – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Servers ROC Midden Nederland

Foto: Pexels.com

ROC Midden Nederland verzorgt met zo’n 1.750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. De opdracht voor servers kan als volgt worden beschreven:
Vervanging van servers t.b.v. het eigen datacenter van ROC-MN
Verlenen van support op deze servers
De uiterste datum van levering die voor ROC-MN acceptabel is, is 31 januari 2022.

De doelstelling van deze opdracht is:
1. Levering van 5 servers volgens specificatie welke voor vijf jaar ingezet gaan worden met VMware vSphere met vSAN en ESXi.
2. Alle hardware, firmware en software dient voor de volle vijf jaar ondersteund te worden voor de actuele versie van vSphere en vSAN voor zover van toepassing. Deze dient opgenomen te zijn in de VMware HCL (hardware compatibility list).
3. Onder actuele versie wordt verstaan de versie van vSphere en vSAN welke niet langer dan 12 maanden geleden door VMware is uitgebracht. Met de versie worden zowel de major x als minor y versies, x.y bedoeld, zodat ze volledig inzetbaar zijn voor de volledige support periode.
4. Er wordt alleen U.2 NVMe opslag toegepast voor vSAN.
5. De vormfactor dient een 2U rek gemonteerde server te zijn, er wordt niet gevraagd om een hyper-converged of bladecenter oplossing.
6. Er worden in deze aanbesteding nadrukkelijk geen producten of licenties of diensten van VMware gevraagd.

Met de aanschaf van de servers en voorzien van support en onderhoud gedurende een periode van minimaal vijf jaar wordt de drempelwaarde van €100.000,- exclusief BTW uit het eigen inkoopbeleid van ROC-MN overschreden. Dit leidt tot een nationaal openbare aanbesteding. Voor deze opdracht wordt een totaal plafondbedrag van €200.000,- excl. BTW gehanteerd. De aanbesteding zal leiden tot een overeenkomst voor support voor de periode van vijf jaar en een overeenkomst van opdracht voor de eenmalige levering van de servers. Deze support overeenkomst zal op 1 februari 2022 ingaan voor de duur van maximaal vijf jaar. De overeenkomst eindigt van rechtswege op 31 januari 2027. Op basis van de aanbestedingswet en het ROC MN inkoopbeleid zal een nationale openbare aanbestedingsprocedure worden gevolgd. Het gunningscriterium bij deze opdracht is beste prijs-kwaliteitsverhouding.  De driedaagse werkweek en BPKV hoe schrijf je dat uit?

Bron: Tenderned woensdag 20 september 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/239651

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *