Schoonmaakonderhoud Gemeente Aa en Hunze – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud Gemeente Aa en Hunze

foto: www.pexels.com

Het doel van de aanbestedingsprocedure is om schone en representatieve panden te realiseren door kwalitatief goede schoonmaak uit te laten voeren. Daarom wil Gemeente Aa en Hunze een overeenkomst sluiten met een professionele opdrachtnemer voor de uitvoering van het schoonmaakonderhoud. Binnen de opdracht valt:
o Regulier en periodiek schoonmaakonderhoud
Buiten de opdracht valt:
o Vloeronderhoud
o Glasbewassing
o Sanitaire voorzieningen
Het betreft een overeenkomst voor drie jaren. Na deze jaren heeft opdrachtgever de mogelijkheid om de overeenkomst nog zeven keer te verlengen met één jaar.

In de huidige situatie heeft gemeente Aa en Hunze een samenwerking met één leverancier voor de schoonmaak van haar locaties, op basis van enkele afzonderlijke overeenkomsten. Het betreft een overeenkomst op basis van een resultaatgericht schoonmaakprogramma waarbij, daar waar mogelijk, de schoonmaak op de dag plaatsvindt. Op basis van werkafspraken is opdrachtnemer flexibel in de uitvoering. De Gemeente Aa en Hunze  meldt verder dat het tevreden is over de huidige schoonmaakleverancier.

Op dit moment maken 12 objecten onderdeel uit van de overeenkomst. De schoonmaak in de sporthallen De Goorns en Burg. Lambershal wordt in eigen beheer uitgevoerd en maken geen onderdeel uit van de overeenkomst. Voor de gemeentewerf wordt nieuwbouw gerealiseerd (verwacht 2025) en mogelijk dat de huidige kernteam locaties gedurende de looptijd van de overeenkomst op een andere wijze zullen worden ingericht. Mutaties hieruit voortvloeiend zullen zo spoedig mogelijk bij de opdrachtnemer kenbaar worden gemaakt.  De twaalf objecten zijn:

1 gemeentehuis Spiekersteeg 1 Gieten
2 Afvalbrengstation Spekstoep 27 Gieten
3 Kernteam Gasselternijveen Vogelshemweg 20 Gasselternijveen
4 Kernteam Gieten Steenkamp 5 Gieten
5 Kernteam Annen Spijkerboordijk 3 Annen
6 Kernteam Rolde Gieterstraat 51 Rolde
7 Gemeentewerf Oelenboom 10 Gieten
8 Opvanglocatie Papenvoort Papenvoort 21 Papenvoort
9 Gymzaal Eext ’t Witzand 22 Eext
10 Sportzaal de Strohalm Ceresstraat 3 Gasselternijveen
11 Gymzaal de Wendeling Boddeveld 17 Gieten
12 Noodopvanglocatie De Biester Verlengde Asserstraat 85 Gieten

Om een beeld te geven van de gebouwen van de aanbestedende dienst, organiseert zij een schouw. Alle Inschrijvers worden tegelijk ontvangen. Tijdens de schouw is het niet toegestaan om vragen te stellen. Alle vragen dienen te worden gesteld in de Nota van Inlichtingen. Aanmelden voor de schouw is noodzakelijk, dit kan tot uiterlijk woensdag 19 juni 16:00 uur, via
‘Mijn berichten’ op Tenderned. Elke Inschrijver mag met maximaal twee personen aanwezig zijn bij de schouw; u dient bij opgave naam, functie en (mobiel) telefoonnummer van de deelnemer(s) te vermelden. De schouw start op dinsdag 25 juni 09:00 uur met een ontvangst op het gemeentehuis en duurt tot maximaal 13:00 uur; er worden verschillende locaties bezocht om een representatieve indruk op te doen. Aanvullende informatie ontvangt u in de bevestiging van deelname.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure.

Bron: Tenderned woensdag 12 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/339129

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 13 juni 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *