Schoonmaakdiensten vluchtelingenopvang Zwijndrecht – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakdiensten vluchtelingenopvang Zwijndrecht

Foto: Google Streetview

De te vergeven opdracht in deze aanbesteding van de gemeente Zwijndrecht betreft het verrichten van schoonmaakdiensten op de locatie IJsselmeer 30 in Zwijndrecht, in het kader van de vluchtelingenopvang. De gemeente Zwijndrecht is verantwoordelijk voor de opvang en huisvesting van Oekraïners op grond van de Wet Opvang Oekraïners. Op dit moment zijn er 120 vluchtelingen (tijdelijk) gehuisvest op een riviercruiseboot. Zij zullen overgeplaatst worden naar het pand aan de IJsselmeer 30. De gemeente Zwijndrecht streeft via deze aanbesteding naar het selecteren van één leverancier die in staat is de schoonmaakdienstverlening van de betreffende locatie uit te voeren tegen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Opdrachtnemer houdt zich bij het uitvoeren van de werkzaamheden aan het schoonmaakprogramma van opdrachtgever. Er is tevens een plattegrond van het gebouw opgenomen in de aanbestedingsdocumenten.
Begane grond: hal, kantoorruimte, sanitaire ruimten, verblijfsruimte, kantine, alle vloeren. Kortom, alle ruimten op de begane grond, met uitzondering van de aanrechten en kookplaten. Deze moeten door bewoners zelf schoongemaakt worden.
Eerste tot en met derde verdieping: trappenhuizen, nalopen sanitair en bijvullen artikelen en de gangen. De kamers dienen schoongemaakt te worden door bewoners zelf, evenals de toiletten en douches op dagelijkse basis. Het locatiemanagement zal daar strikt op toezien. Dagelijks even controleren van het sanitair is wenselijk maar dus niet intensief schoonmaken.
Glasbewassing: alle ramen/deuren BG en verdiepingen. Dit bedraagt in totaal 242m2 glas, twee keer per jaar of incidenteel tussentijds op aangeven van opdrachtgever. Het gebouw is niet toegankelijk wegens verbouwing. Uw offerte dient gebaseerd te zijn op het aantal aangegeven vierkante meters op de plattegronden.

De te sluiten overeenkomst treedt in werking op 1 december 2024 (of zoveel later als nodig wegens uitloop van de verbouwing) en wordt gesloten voor een periode tot uiterlijk 1 december 2025 met een optie tot eenzijdige verlenging van driemaal één jaar. Aanbesteder volgt een openbare procedure.

Bron: Tenderned zondag 23 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/340546

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 25 juni 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *