Schoonmaak zwembad en havengebouwen Tytsjerksteradiel – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak zwembad en havengebouwen Tytsjerksteradiel

Foto: Google Streetview

De gemeente Tytsjerksteradiel zoekt een professionele dienstverlener voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden bij diverse locaties. De opdracht betreft Zwembad de Wetterstins en de Gemeentelijke havengebouwen in Earnewald.

Voor Zwembad de Wetterstins zijn reguliere en incidentele schoonmaakwerkzaamheden vereist, van maandag tot en met vrijdag, met toevoeging van evenementen in het weekend. Dit omvat reguliere en incidentele schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens schoolvakanties worden de
schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd door het eigen personeel. Zie hiervoor het programma van eisen dat opgenomen is in de aanbestedingsdocumenten.

De Gemeentelijke Jachthaven Earnewald en toilet bij zwemstrandje is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Gedurende de periode, van half mei tot augustus, moeten reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden worden verricht. Zie hiervoor het programma van eisen dat opgenomen is in de aanbestedingsdocumenten.

De te sluiten overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar. Daarna is er de (eenzijdig) door aanbesteder uit te oefenen mogelijkheid tot verlengen. Aaanbesteder kan de overeenkomst maximaal vier keer voor een periode van maximaal twaalf maanden verlengen.

De aanbestedende dienst organiseert een rondleiding voor de potentiele inschrijvers. De rondleiding is op Vrijdag 6 september 2024 op locatie Wetterstins te Burgum en duurt van 10:30 uur tot 13:00 uur. U krijgt dan een korte rondleiding door het pand. Wilt u hierbij zijn? Geef u dan op voor Maandag 2 september 10.00 uur via Tenderned. Geef aan met hoeveel personen u komt.

Bron: Tenderned dinsdag 9 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/342429

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 10 juli 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *