Schoonmaak en sanitaire middelen Zaanstad – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak en sanitaire middelen Zaanstad

Illustratie: Pixabay.com

De gemeente Zaanstad wenst een overeenkomst af te sluiten voor de uitvoering van de basis schoonmaakwerkzaamheden, specialistisch- en periodiek schoonmaakonderhoud. Daarnaast is de opdrachtnemer verantwoordelijk voor het intern afvoeren van de reststoffen van de verschillende afdelingen binnen de gemeenten, naar het afvalverzamelpunt en het leveren van de sanitaire middelen voor de verschillende locaties van de gemeente Zaanstad.

De producten en diensten die worden uitgevraagd zijn de volgende:
Basis Schoonmaakdienstverlening
Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het optimaal schoonhouden volgens een outputgerichte dienstverlening van de genoemde locaties.
Specialistisch schoonmaakonderhoud
Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het specialistisch schoonmaakonderhoud op het Stadhuis.
Periodiek schoonmaakonderhoud
Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het periodiek schoonmaakonderhoud van de genoemde locaties
Reststoffen
Het afvoeren van de reststoffen vanuit de gescheiden afvalverzamelbakken in o.a. de werkhuizen, pantry’s, hoofdstraten en de verzorging van het (interne) vervoer, van de verzamelde gescheiden reststoffen zodat deze ter lediging aangeboden kunnen worden in de daarvoor bestemde bakken op de verzamelplek van het betreffende pand.
Sanitaire Supplies
Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het leveren, bijvullen, ledigen en onderhouden van de sanitaire supplies
Materiaal, machine en middelen
Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor de aanschaf, het beheer en onderhoud van de benodigde materialen, machines en middelen vallend binnen deze opdracht.
Overige schoonmaak dienstverlening
Onder overige schoonmaak dienstverlening vallen werkzaamheden die niet in de standaard dienstverlening zitten en apart geprijsd dienen te worden.

De te sluiten overeenkomst wordt afgesloten voor de komende vier jaar, met een optie tot verlenging van twee keer twee jaar. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 november 2024. Al de werkzaamheden uit het Programma van Eisen moeten uitgevoerd worden op zeventien vaste locaties en op vier locaties die van tijdelijke aard zijn. De waarde van de opdracht is geraamd op €900.000,- per jaar (exclusief btw). Deze raming is gebaseerd op de spend van het huidige contract.

De aanbesteder organiseert op Vrijdag 28 juni 2024, 10:00 uur een schouw waarvoor u zich uiterlijk donderdag 27
juni 2024, 12:00 uur kunt aanmelden. Bijzonderheden over de schouw (bezoek aan welke locaties, startlocatie, maximaal aantal personen per gegadigde etc)hebben wij van Aanbestedingsnieuws niet kunnen vinden.

Bron: Tenderned donderdag 20 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/340063

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 21 juni 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *