Schadenberg Dakwerken wint aanbesteding dakonderhoud en valveiligheidsvoorzieningen MBO-colleges ROC van Amsterdam | Flevoland. – Aanbestedingsnieuws

Schadenberg Dakwerken wint aanbesteding dakonderhoud en valveiligheidsvoorzieningen MBO-colleges ROC van Amsterdam | Flevoland.

Schadenberg Dakwerken heeft de aanbesteding gewonnen voor het dakonderhoud en de valveiligheidsvoorzieningen van de MBO-colleges ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland.

De ROC locaties bieden gezamenlijk 300 uiteenlopende mbo-opleidingen aan voor ca. 38.000 studenten. Met deze nieuwe  samenwerking gaat Schadenberg Dakwerken resultaatgericht werken aan het beheer en de verduurzaming van de verschillende daken. Het inrichten en onderhouden van de valveiligheidsvoorzieningen maakt eveneens onderdeel uit van deze overeenkomst.

Schadenberg Dakwerken maakt deel uit van de Schadenberg Groep. De groep  is actief in grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en vastgoed. In 1977 werd de  Schadenberg Groep die voordien handelde onder de naam van Schadenberg B.V.,  opgericht als civiel-aannemingsbedrijf. Als familiebedrijf met een solide bedrijfsvoering staat Schadenberg Groep voor kwaliteit en duurzame relaties. De klanten profiteren van vaste aanspreekpunten en korte lijnen, waarbij Schadenberg proactief meedenkt zodat er efficiënte oplossingen ontstaan en er geen kennis rond de projecten verloren gaat. Bovendien voegt Schadenberg Groep aan ieder project een gezonde dosis Westfriese nuchterheid toe. Daar komt men verder mee, aldus de Schadenberg Groep.

Bron: Schadenberg Groep en Schadenberg Dakwerken 20 september 2022

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *