RMN zoekt schoonmaakdienstverlening en glasbewassing – Aanbestedingsnieuws

RMN zoekt schoonmaakdienstverlening en glasbewassing

Foto: pixabay.com (RitaE)

De Gemeenschappelijke Regeling Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) heeft de behoefte om voor de komende jaren een nieuwe overeenkomst aan te gaan voor schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en de levering van sanitaire artikelen. De insteek is om een overeenkomst aan te gaan met de partij die op basis van de te stellen eisen, die aansluiten bij de behoefte van RMN, de meest passende inschrijving doet. De opdracht bestaat uit het leveren van sanitaire artikelen, het verzorgen van glasbewassing en het verzorgen van schoonmaakdienstverlening, inclusief machinale reiniging vloeren kantine, specialistische reiniging (vloeren) werkplaats en doorspoelen waterpunten in verband met legionella, op de onderstaande locaties:

  • Kantoor Soest (inclusief beheerderskantoren RS Soest en werkplaats Soest)
  • Kantoor Zeist (inclusief beheerderskantoren RS Zeist)

Op dit moment wordt in IJsselstein (Kamerlingh Onneslaan) schoongemaakt. Hiervoor wordt Werkwijs ingezet voor 1 uur per week. Deze ruimte valt buiten de scope van de aanbesteding. Echter wordt inschrijver verzocht er rekening mee te houden dat deze ruimte gedurende de looptijd van de overeenkomst aan de huidige locaties kan worden toegevoegd.

De aanbestedende dienst wenst voor de duur van drie jaar met de mogelijkheid tot driemaal verlenging van één jaar een overeenkomst af te sluiten met één professionele en betrouwbare ondernemer ten behoeve van de uitvoering van de diensten schoonmaak en glasbewassing en de levering van sanitaire artikelen.

De aanbestedingsprocedure vindt plaats volgens een (Europese) openbare procedure. De openbare procedure bestaat uit één fase. Ondernemers worden derhalve uitgenodigd om in te schrijven op basis van de aanbestedingsdocumenten.

Aanbesteder houdt een schouw waarvoor u het aanmeldformulier in de aanbestedingsdocumenten moet gebruiken.

De schouw vindt plaats op dinsdag 2 juli om 9:00 uur op de locatie in Soest:
Lange Brinkweg 81, 3764 AB  Soest
Aansluitend vindt de schouw plaats op onze locatie in Zeist:
Zandbergenlaan 2, 3712 BZ Huis ter Heide

Vervoer tussen de locaties is op eigen gelegenheid.

Bron: Tenderned woensdag 19 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/340034

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 20 juni 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *