Rijksvastgoedbedrijf publiceert inkoopplanning 2021 – Aanbestedingsnieuws

Rijksvastgoedbedrijf publiceert inkoopplanning 2021

Rijksvastgoedbedrijf heeft een inkoopplanning gepubliceerd. In eht overzicht zijn zowel renovaties en gevelrenovaties te vinden als ook nieuwbouw van onder andere de Kempkensberg. Ook het SAT Gebouw voor Europol, waarover Aanbestedingsnieuws al eerder berichtte, staat op de lijst, voor 2021. Er staat ook een ventilatieproject op voor de Penitentiaire Inrichting in Vught. Kennelijk ook een Ontwikkeling Rijkskantoor Monarch 20.000 m2. Toch opvallend, gegeven een grote schaarste aan rijkskantoren in Den Haag.

In de inkoopplanning vindt u de verwachte aanbestedingen van het Rijksvastgoedbedrijf . De inkoopplanning is tot stand gekomen op verzoek van opdrachtnemers van het Rijksvastgoedbedrijf. Beoogd is de markt zo goed mogelijk inzicht te geven in de aan te besteden werkzaamheden. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Zo zouden de ontwikkelingen rond COVID-19 (net als Stikstof en PFAS) impact kunnen hebben op toekomstige opdrachten, en is nu nog niet goed te voorspellen wat die invloed zal zijn.

©Den Haag 2019

Om dit inzicht zo scherp mogelijk te krijgen werkt het Rijksvastgoedbedrijf aan een continue verbetering van de inkoopplanning. Speerpunten daarbij zijn: meer complete informatie en het vermelden van nog meer relevante gegevens.  In de planning zijn nu de verwachte opdrachten met een omvang van 5 mio of meer opgenomen. Het Rijksvastgoedbedrijf doet ook veel projecten met een kleinere omvang. Het Rijksvastgoedbedrijf kijkt of we in de toekomst dit grensbedrag voor de inkoopplanning kunnen verlagen om zo nog meer inzicht te geven in de verwachte opdrachten. Dit keer is een kolom ‘Nieuw’ toegevoegd om te duiden welke projecten sinds de vorige publicatie nieuw vermeld zijn.

PDF document | 2 pagina’s | 483 kB

Publicatie | 12-02-2021
https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/documenten/publicatie/2018/09/19/inkoopplanning-rijksvastgoedbedrijf

Mirror:

Inkoopplanning+februari+2021 (1)

Zie verder:

https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *