Renovatie schouw-en inspectievaartuig Waterlelie – Aanbestedingsnieuws

Renovatie schouw-en inspectievaartuig Waterlelie

De provincie Flevoland wil haar schouw- en inspectievaartuig middels een refit weer laten voldoen aan de eisen en wensen die de organisatie stelt aan het vaartuig voor het uitvoeren van de werkzaamheden waarvoor de boot bedoeld is.

De Waterlelie is de dagelijkse werkplek van de schippers (1 of 2 man), het is belangrijk dat de werkplek comfortabel en veilig is en het vaartuig geschikt is voor de dagelijkse werkzaamheden zoals het digitaal verwerken van inspectiegegevens. Naast comfort en veiligheid stelt de provincie ook eisen omtrent duurzaamheid. Met de refit zal de Waterlelie daarom tevens moeten voldoen aan de doestellingen omtrent de CO2 reductie en energiebesparing.

©Zaz 2024

De Waterlelie is in 1992 ontworpen speciaal voor het vaargebied Noordoostpolder. Er is rekening gehouden met de lage doorvaarthoogte van diverse bruggen. Het ontwerp is gericht op de inzet als directievaartuig waarbij het zitruimte biedt aan een groep van ca. 8 man. Tevens werd de boot gebruikt voor vergaderingen van Gedeputeerde Staten (GS).

De Aanbestedende dienst wil ondernemers zoveel mogelijk gelegenheid geven zich optimaal te informeren over de Opdracht en de aanbestedingsprocedure. Daarom maakt een schouw onderdeel uit van deze aanbestedingsprocedure. Tijdens deze bijeenkomst kan het inspectievaartuig worden bekeken en kan kijker een indruk krijgen van de toestand van het vaartuig.

Er kunnen geen vragen worden gesteld tijdens deze schouw anders dan het aanwijzen van bepaalde punten. Vragen kunnen achteraf schriftelijk worden gesteld en deze zullen worden beantwoord in de daarvoor bedoelde Nota van Inlichtingen.

Van deze schouw zal geen verslag worden gepubliceerd via het Aanbestedingsplatform.

Bron: Aanbestedingsleidraad / Tenderned, 19 juni 2024

Zie ook:
https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/339631

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *