Re-integratie aanbesteding Zaanstad stopgezet – Aanbestedingsnieuws

Re-integratie aanbesteding Zaanstad stopgezet

Foto: Pexels.com

De gemeente Zaanstad heeft de aanbesteding “Oproep blijk van belangstelling “re-integratie jongeren met complexe en meervoudige problematiek”” om nog onduidelijke redenen stop gezet.

Met de aanbesteding was beoogd binnen één perceel een opdracht in de markt zetten voor begeleiding van jongeren(tot 27 jaar) met complexe / meervoudige problematiek naar een werktraject (uitstroom uit de uitkering). De aanbieder moet zelf werk hebben voor deze jongeren. De jongeren worden 4 dagen per week begeleid door aanbieder bij de werk- en sport activiteiten. Het idee van de sportactiviteiten is dat dit het moraal, conditie en persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Er is behoefte aan een locatie die bemoeilijkt dat de jongeren kunnen weglopen. Aanbieder verzorgt naast het vervoer van en naar de activiteiten, ook de locatie waarde activiteiten plaatsvinden.

De aanbieder is in staat om de jongeren na het traject te plaatsen bij werkgevers, al dan niet met doelgroepindicatie. De aanbieder werkt actief samen met het jongerenloket.

Bron: Tenderned 13 september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/175009

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *