Prijsvraag voor beeldende kunstenaars Capelle a/d IJssel – Aanbestedingsnieuws

Prijsvraag voor beeldende kunstenaars Capelle a/d IJssel

Foto: Capellebouwtaandestad.nl

Belangstellende ontwerpers worden uitgenodigd om in de vorm van een prijsvraag mee te dingen naar het kunstobject in de openbare ruimte bij het project Couwenhoek. De opdracht van de prijsvraag bestaat uit het ontwerpen en realiseren van een artistiek kunstobject. Het Anna Maria van Cappellenpark is een bijzondere locatie die meer betekenis kan krijgen en de geschiedenis van Capelle in zicht brengen. Het idee is om in deze groenblauwe oase een uniek kunstobject te plaatsen, als hommage aan Anna Maria van Cappellen en de Van Cappellen Stichting. Op 6 juli 2019 is het 200 jaar geleden dat Anna Maria van Cappellen is geboren. Dit is een mooie gelegenheid om op deze dag het winnende ontwerp aan te kondigen. Alle informatie over de procedure en de manier waarop men kan deelnemen aan deze prijsvraag is te vinden op www.capellebouwtaandestad.nl/kunstwerk-couwenhoek.http://www.capellebouwtaandestad.nl/kaart/project:kunstobject-couwenhoek

Red AN: Dit is een andere link dan vermeld in Tenderned, onze link werkt wel, althans op 2 mei 2019

Kunstenaars kunnen hun inzending indienen tot 3 juni 2019. Op maandag 13 mei 2019 is er om 19:30 tot 21:00 uur bij Restaurant de Bank (Stadsplein 1) een bijeenkomst om uitleg te geven over de prijsvraag. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via m.vander.zwaan@capelleaandenijssel.nl.

Het realisatiebudget bedraagt € 40.000 (excl. BTW). Het ontwerp en de realisatie dienen binnen dit budget te vallen. Inzendingen die dit bedrag overschrijden, worden als ongeldig aangemerkt en uitgesloten van verdere deelname. Of er verder nog een prijs aan de prijsvraag is verbonden wordt niet duidelijk. Eeuwige roem en het budget lijkt het enige.

Bron: Tenderned 2 mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/164743

Foto: Capellebouwtaandestad.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *