Pex wint order verduurzaming woningen Echt-Susteren – Aanbestedingsnieuws

Pex wint order verduurzaming woningen Echt-Susteren

Pex Dakbedekkingen heeft de aanbesteding van Wonen Limburg gewonnen. Samen met partner Cuypers Kozijnen uit Posterholt gaat Pex voor de woningstichting zo’n 1000 huurwoningen verduurzamen voor de toekomst. Dat is een groot succes voor het familiebedrijf dat zich recentelijk in de gemeente heeft gevestigd.

Wethouder Jac Dijcks is trots dat het familiebedrijf de gunning heeft binnengehaald: “We hebben er als gemeente alle medewerking aan verleend om Pex , dat 60-jaar in Maasbracht gevestigd was, naar onze gemeente te krijgen. Het bedrijf is sinds dit voorjaar op de Berk gevestigd. Het is een echte aanwinst voor ons”. Het dakdekkersbedrijf is uitgegroeid tot een multifunctionele dakspecialist. Op jaarbasis renoveren zij vele honderden woningen, waarbij duurzaamheid centraal staat.

“We beperken ons dus niet alleen tot dakbedekking, ook kozijnen en de isolatie van de gehele buitenschil van woningen kan door ons met onze vaste partners worden uitgevoerd”, legt eigenaar Richard Pex uit. “Dat Pex zo’n omvangrijk project mag uitvoeren is dubbel zo mooi, het biedt namelijk ook veel kansen voor de werkgelegenheid”, aldus wethouder Jac Dijcks.

Bron: Echt-Susteren, 24 juli 2017
(red. AN. Geen aankondiging van de opdracht op TenderNed dd 24 juli 2017, mirror: aanbestedingen-Echt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *