PD Group wint aanbesteding kantoorinrichting Amstelveen en Aalsmeer – Aanbestedingsnieuws

PD Group wint aanbesteding kantoorinrichting Amstelveen en Aalsmeer

PD Group heeft de Europese aanbesteding voor kantoorinrichting en advies van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer gewonnen. De gemeenten en PD Group gaan hiermee een samenwerking voor minimaal 5 jaar aan.

De gemeenten Amstelveen en Aalsmeer zijn vooruitstrevende, groene gemeenten en hebben een grote aantrekkingskracht op mensen en bedrijven door hun ligging dichtbij Amsterdam en Schiphol. De gemeente Amstelveen heeft een ambtelijke samenwerking met Aalsmeer en samen bedienen de gemeenten ruim 115.000 inwoners. PD Group – Passion for Design – is een allround projectbureau voor interieur design en turn-key projecten en biedt innovatieve, creatieve en duurzame totaaloplossingen voor huisvestingsvraagstukken; van de inrichting van een kantoor tot de verbouwing en verhuizing naar een ander pand.

Ronald de Ligt, directeur PD Group: “In het ontwerp is er gekozen voor modulaire producten en duurzame materialen met een langere levensduur. Maar niet alleen hebben wij oog voor de inrichting, juist het menselijke aspect speelt een grote rol.[…] Wij zijn trots dat wij de komende vijf jaar onze prettige samenwerking met de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer mogen voortzetten.”

Olav de Boer, designer: “Het rijke verleden van beide gemeenten, de ligging aan de Poel en het groene imago van Amstelveen hebben we laten terugkomen in het ontwerp en de materiaalkeuze. In de vloer is bijvoorbeeld een lijnenspel van groen en water verwerkt. In het ontwerp hebben we ondanks de grote vloeroppervlakte met veel open offices toch kleinschaligheid en menselijke maat weten te creëren. Gesloten concentratieruimtes zijn gecombineerd met (informele) break-out plekken en actieve werkplekken met zit-sta bureaus. We hebben op deze manier een kantooromgeving gecreëerd die aantrekkelijk is voor de huidige medewerkers maar die ook toekomstbestendig is.”

Zie ook:

De aankondiging op TenderNed voor kantoorinrichting Aalsmeer(ingetrokken dd. 9-1-2017)

Bron: PD Group, 4 juli 2017

Zie ook:

Aanbesteders gunnen ingetrokken opdrachten naderhand alsnog

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *