Parkeermanagementsysteem P-Keyserstroom en P-Centrum Stadhuis- Meppel – Aanbestedingsnieuws

Parkeermanagementsysteem P-Keyserstroom en P-Centrum Stadhuis- Meppel

Foto: Google Streetview

De gemeente Meppel heeft in Meppel drie parkeerlocaties in exploitatie welke zijn voorzien van slagboomapparatuur. Dit betreft de locaties Kromme Elleboog, de Keyserstroom en Mallegat (Stadhuis). De parkeergarage Kromme Elleboog is dit jaar in gebruik genomen en voorzien van nieuwe parkeerapparatuur van het bedrijf IP-Parking. De parkeerapparatuur in de parkeergarage Keyserstroom en het parkeerterrein Mallegat is technisch en functioneel verouderd. Deze apparatuur is in het verleden geleverd door het bedrijf Scheidt & Bachmann. De gemeente Meppel wil de apparatuur voor deze locaties vervangen door nieuwe slagboomapparatuur en hiervoor nog dit jaar een overeenkomst met een marktpartij aan gaan. De te leveren slagboomapparatuur dient te beschikken over dezelfde functionaliteiten als de parkeerapparatuur in de begin 2021 opgestelde parkeergarage Kromme Elleboog. Het opgestelde PvE voor deze levering is hier dan ook aan gerelateerd. Belangrijke eis is dat
de parkeerapparatuur dient te functioneren op basis van een SAAS-oplossing. De gemeente Meppel wil geen lokale server in Meppel geplaatst hebben.

De te leveren parkeerapparatuur voor beide locaties is qua hardware gelijk aan de huidige parkeeropstellingen op/in de twee parkeerlocaties. De opstelpunten voor de parkeerapparatuur blijven ook gelijk. Bestaande bekabeling en detectie lussen kunnen, naar het oordeel van de leverancier, opnieuw worden gebruikt. Recent zijn de parkeerlussen in het wegdek bij de ingang van de parkeergarage vervangen in verband met de plaatsing van nieuwe speedgates. De huidige vol-vrij signalering
in de parkeergarage Keyserstroom, onderdeel van de recent geplaatste speedgates, blijft bestaan. Op het parkeerterrein Mallegat is geen vol-vrij signalering aanwezig. Om een goed oordeel te vormen over de omvang van de te vervangen parkeerapparatuur wordt u in de gelegenheid gesteld om aanwezig te zijn bij een schouw. Indien gewenst kunnen potentiële inschrijvers zich aanmelden voor de schouw van de twee locaties op 14 oktober, 10:00 uur. Aanmeldingen voor de schouw dienen via de berichtenmodule te worden aangemeld uiterlijk 10 oktober. Vermeld hierbij de naam van de organisatie en de namen van de aanwezigen.

De opdracht betreft het verwijderen en duurzaam afvoeren van de huidige parkeerapparatuur en het leveren en plaatsen van de opvolgende componenten per locatie. Met als eindresultaat een werkend parkeersysteem op basis van de functionaliteiten genoemd in het Programma van Eisen. De passende inschrijvingen worden beoordeeld en gerangschikt op basis van het gunningscriterium van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 2 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/274477

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *