Overname aanbestedingsadviseurs Sant Verde door Flux – Aanbestedingsnieuws

Overname aanbestedingsadviseurs Sant Verde door Flux

De Aanbestedingsadviseurs van Flux hebben de duurzame aanbestedingsadviseurs van Sant Verde overgenomen. Dat bericht Consultancy.nl. Sant Verde is een boutique aanbestedingsadviseur met specifieke kennis op het gebied van duurzaamheid.

Het doel van Sant Verde is om zoveel als mogelijk bij te dragen in de gezamenlijke ontwikkeling van een lineaire naar circulaire bouweconomie waarbij zo min mogelijk wordt verspild. Met advisering, consultancy en training helpen zij organisaties bij hun stapsgewijze ontwikkeling in de richting van een circulaire maatschappij, waarbij bewustwording en samenwerken centraal staan. Sant Verde levert specifiek steun bij circulaire aanbestedingen voor de duurzaamheids paragraaf ofwel circulaire voorwaarden en criteria. Sant Verde kan worden ingehuurd om de relevante contractdocumenten opstellen, adviseren bij vraag en antwoord (NVI), en toetsen van aanbiedingen en opleveringen.

Foto: 3xPstudio

“Met de overname van Sant Verde hebben wij de specifieke duurzaamheidsexpertise in huis gehaald. Hierdoor staan wij nog sterker in het adviseren van onze publieke en private klanten bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities”, stelt Michel Verlaan, algemeen directeur van Flux Partners.

 

Duurzaamheid is nog altijd het lelijke eendje bij openbare aanbestedingen. In het voorbije decennium is wel de CO2-prestatieladder en reductie van milieueffecten wel de CO2-prestatieladder en reductie van milieueffecten geïntroduceerd. Dit heeft de markt bewust gemaakt van het belang van o.a. CO2-reductie door in aanbestedingen het investeren in duurzaam materieel en duurzame processen te stimuleren van de bouwer.Flux Partner Michiel Schrooten

Zie verder:

https://www.consultancy.nl/nieuws/35214/flux-partners-koopt-circulair-inkoopspecialist-sant-verde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *