Onderhoud vastgoedobjecten – gemeente Krimpenerwaard (Drie tenders) – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud vastgoedobjecten – gemeente Krimpenerwaard (Drie tenders)

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

De gemeente Krimpenerwaard heeft een groot aantal gebouwen in eigendom. De gebouwvoorraad betreft een divers aanbod met gebouwen dienend voor ondersteuning van de gemeentelijke organisatie, (sociaal-) maatschappelijk vastgoed en vastgoed voor welzijn, sport en onderwijs.

De gemeente is van plan één opdrachtnemer te contracteren voor het aangaan van een raamovereenkomst voor de duur van vier jaar voor het onderhouden van de daken en goten van de gemeentelijke objecten.

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/291483

De gemeente heeft het voornemen één opdrachtnemer te contracteren voor het aangaan van een raamovereenkomst voor de duur van vier jaar voor het onderhouden van de elektrotechnische installaties in/aan de gemeentelijke objecten.

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/291482

De gemeente is van plan één opdrachtnemer te contracteren voor het aangaan van een raamovereenkomst voor de duur van vier jaar voor het onderhouden van de werktuigbouwkundige installaties in/aan de gemeentelijke objecten.

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/291481

Gegadigden worden op woensdag 12 april en donderdag 13 april 2023 in de gelegenheid gesteld om de panden die onderdeel zijn van de objectenlijst te schouwen. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, dan wordt u verzocht om uiterlijk op woensdag 5 april 2023 u aan te melden via de berichtenmodule in Tenderned. Vermeld hierbij de panden u wilt
bezichtigen en het aantal personen dat hierbij aanwezig zal zijn. Aanbesteder maakt hierbij het voorbehoud dat het kan voorkomen dat één of meerdere panden niet beschikbaar zullen zijn voor een schouw.

De schouwdata en de deadline voor het aanmelden zijn voor alle drie de aanbestedingen gelijk.

Bron: Tenderned donderdag 16 maart 2023

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 maart 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *