OMO houdt aanbesteding voor zonnepanelen op schooldaken – Aanbestedingsnieuws

OMO houdt aanbesteding voor zonnepanelen op schooldaken

De vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een katholieke scholenvereniging in Noord Brabant, is een Europese aanbesteding gestart voor de plaatsing van 24.943 zonnepanelen op 31 middelbare scholen in Zuid-Nederland. Dat zijn de helft van de betrokken scholen die bij de OMO zijn aangesloten. De aanbesteding van een raamovereenkomst daartoe is gewonnen door Yellow Step Solar B.V. Autarco B.V. en PerPetum Nederland B.V.

De vereniging OMO wilde een raamovereenkomst te sluiten met (een shortlist van) maximaal 3 bedrijven. De bedrijven waarmee de raamovereenkomst wordt gesloten, mogen vervolgens meedingen naar de opdracht per individuele locatie (red. de levering en installatie van een zonnestroomsysteem). De opdracht betreft de levering, montage en kant-en-klare installatie van zonnestroomsystemen voor maximaal 31 locaties. De vereniging OMO wil daarmee bijna de helft van de in totaal 63 aangesloten onderwijsinstellingen van zonnepanelen voorzien.

De bedrijven waarmee deze raamovereenkomst wordt gesloten, mogen daarna meedingen naar de opdracht (levering en installatie van een zonnestroomsysteem) per individuele locatie. Hiervoor zullen aparte (verkorte) inkooptrajecten worden uitgeschreven, waarbij de eisen en voorwaarden uit dit inschrijvingsdocument onverminderd van toepassing blijven en nader gespecificeerde voorwaarden/criteria voor gunning van de opdrachten per individuele locatie bekend zullen worden gemaakt tijdens deze inkooptrajecten.

Op dit moment hebben 17 locaties (red. circa 14.500 zonnepanelen) een positieve SDE+-beschikking uit de eerste SDE+-ronde van 2016. Voor nog eens 14 locaties (red. circa 10.000 zonnenpanelen) wordt meegedongen in de najaarsronde van de SDE+-regeling. Deze 14 locaties maken onder voorbehouOnd van een positieve SDE+-beschikking onderdeel uit van de raamovereenkomst.

Bron: Kieszon/ TenderNed / Solar Magazine, 2 februari 2017

https://tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/documenten/akid/223a6520269aaadcbd310774fca2c514/pageId/D909B/huidigemenu/aankondigingen/map/a07276e21d21f0aa1f17d8c8878733d0/da/false/cid/1125808/cvp/join

Zie ook:

www.kieszon.nl
https://www.autarco.com/
http://perpetum.be/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *