Nieuwe aanbesteding reizigersinformatieborden Prorail – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Nieuwe aanbesteding reizigersinformatieborden Prorail

De nieuwe grote blauwe borden met reisinformatie op het station laten nog even op zich wachten. Prorail en NS willen dit jaar op de stations Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Groningen de digitale versie van de grote blauwe borden met reisinformatie installeren. Prorail gaat die aanbesteding nu opnieuw doen.

“Helaas bleek dat het gat tussen de aanbiedingen onze wensen te groot was. Daarom wordt de aanbesteding opnieuw gestart.”, zo bericht een woordvoerder van de spoorbeheerder. Prorail wil een betrouwbaar en kwalitatief scherm. Veel reizigers,hebben aangegeven het grote blauwe klapperbord graag terug te willen zien.

Dat zal alleen niet gebeuren. Het nostalgische klapperbord moet worden vervangen door een digitaal scherm. “maar het idee blijft hetzelfde”, zo oppert Prorail monter. Een centraal punt op het station waar alle vertrektijden van het komende half uur getoond worden. In één oogopslag zien of je nog een kop koffie kan halen of afspreken op dat centrale punt op het station? Het is straks weer mogelijk.

Bron: Prorail, 26 april 2018

Bijschrift redactie:

Deze week is een aanbesteding van prorail gepubliceerd voor Levering en installatie en onderhoud LED schermen. Blijkens het gunningsbericht is dat de aanbesteding die niet is gegund. “Geen van de ingediende inschrijvingen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen”, zo vermeldt de tender.

De scope omvat het assembleren, leveren, monteren, installeren, onderhouden (storingsherstel, periodiek onderhoud) en schoonmaken van de LED schermen voor de vier kathedraal stations (en eventueel overige grotere stations in Nederland). De kathedraal stations zijn op dit moment: Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Amsterdam Centraal.

https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/135872

©Prorail 2018
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *