Nieuwbouw zwembad De Hoge Devel Zwijndrecht – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw zwembad De Hoge Devel Zwijndrecht

Foto: Google Streetview

Dit project omvat het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een nieuw zwembad op basis van een UAV-gc overeenkomst (Design&Build), ter vervanging van het oude zwembad. Het nieuwe zwembad komt op locatie van de buitenbaden (die dus verdwijnen en niet meer terug komen) en tegen het bestaande zwembad aan. Als de nieuwbouw gereed is zal het oude zwembad gesloopt worden. De sloop is geen onderdeel van de uitvraag, het bouwrijp maken wel. Het nieuwe zwembad omvat circa 3.500 m2 (exclusief kelder/badomlopen) en bestaat op hoofdlijnen uit de volgende functies:

  • Een wedstrijdbad van 25×21 m
  • Een doelgroepenbad van 20×10 m
  • Een peuterbad van circa 50 m2
  • Tribune
  • Verenigingsruimte
  • Horeca

Het complex dient van een hoogwaardig niveau te zijn qua uitstraling en inrichting, en zeer duurzaam uitgevoerd te worden. Het dient een energie neutraal gebouw te worden, gasloos uitgevoerd en met een EPC-waarde van 0,0. Het gebouw dient een nadrukkelijke relatie te krijgen met de groene omgeving waarin het staat en dient zoveel mogelijk circulair uitgevoerd te worden. De locatie heeft een sportbestemming en is gelegen aan de Parklaan 3 in Zwijndrecht.

De te volgen aanbestedingsprocedure is de nationale niet-openbare procedure (aanbesteding met voorafgaande selectie) volgens het ARW, zoals bedoeld in artikel 3.1.1 ARW. Het ARW is van toepassing op de onderhavige aanbestedingsprocedure behoudens indien en voor zover daarvan in de selectie- en/of gunningsleidraad wordt afgeweken.

Bron: Tenderned 25 februari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/188341

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *