Nieuwbouw KC De Klimboom Hendrik-Ido-Ambacht – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw KC De Klimboom Hendrik-Ido-Ambacht

Impressie: ©Stichting Nestas Scholengroep voor katholiek en openbaar onderwijs

Nestas Scholengroep is op zoek naar een integraal uitvoeringsteam, waarin tenminste een bouwkundig aannemer, een
werktuigkundige installateur en een elektrotechnische installateur worden vertegenwoordigd. Eén team dat in staat is om te
komen tot een volledig nieuw schoolgebouw.
De nieuwbouw van KC De Klimboom wordt gerealiseerd aan de Jacobuslaan te Hendrik-Ido-Ambacht, in de nieuwbouwwijk
De Hofjes. Hierin komen de basisschool De Klimboom, Yes! Kinderopvang en buitenschoolse opvang (BSO). Het project betreft de nieuwbouw van het onderwijsgebouw, inclusief de buitenruimte. Parkeren en kiss&ride vindt plaats buiten het perceel en valt daarom buiten de scope van dit project. Het nieuwe gebouw wordt ca. 1.700 m2 bvo groot, verdeeld over twee bouwlagen. Het terrein omvat 2.428 m2 en wordt aan de noordzijde begrensd door een watergang.

Momenteel is basisschool De Klimboom gehuisvest aan de Druivengaarde 5 te Hendrik-Ido-Ambacht. De school is onderdeel van een groter complex dat kampt met ruimtegebrek. Basisschool De Klimboom zal Jenaplan-onderwijs gaan geven en Yes! Kinderopvang volgt de school in het Jenaplan-concept. De nieuwbouw van het kindcentrum is onderdeel van de aanleg van een nieuw dorp. De bouw van de school zal als eerst van start gaan in het project. Bij aanvang van de gunningsfase wordt meer informatie bekend gemaakt over dit project en de fasering ervan.

De aanbesteding vindt plaats volgens een nationale niet-openbare procedure. De eerste fase van de niet-openbare procedure is de selectiefase. In deze fase kunnen alle geïnteresseerde ondernemingen zich aanmelden als gegadigde. Het is daarbij belangrijk dat u zich op tijd aanmeldt én voldoet aan de eisen. Als er meer dan drie gegadigden zijn die aan deze eisen voldoen zal aan de hand van de selectiecriteria worden bepaald welke gegadigden worden uitgenodigd voor de gunningsfase. De drie gegadigden die het beste scoren op de selectiecriteria krijgen zo’n uitnodiging. Bij uitnodiging tot inschrijving wordt de gunningsleidraad verstrekt.

Bron: Tenderned dinsdag 5 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/309101

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 6 september 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *