Milieustraatstromen en verwerking verpakkingsglas Maassluis – Aanbestedingsnieuws

Milieustraatstromen en verwerking verpakkingsglas Maassluis

Foto: Google Streetview

De huidige overeenkomsten die de gemeente Maassluis heeft voor de verwerking van de milieustraatstromen en de inzameling en verwerking van verpakkingsglas eindigen. Na het eindigen van deze huidige overeenkomsten, moet natuurlijk de verwerking (en inzameling) doorgaan.

Het doel van deze aanbestedingsprocedure is het contracteren van één of twee inschrijvers die tenminste conform het programma van eisen de dienstverlening kunnen uitvoeren. Er zijn twee percelen in deze aanbesteding. Perceel 1 omvat de verwerking van de milieustraatstromen van de gemeente Maassluis. Perceel 2 omvat de inzameling en de verwerking van verpakkingsglas uit (ondergrondse) containers binnen de gemeente Maassluis.

De enige milieustraat van Maasluis ligt aan de aan de Heldringstraat 6, hier kunnen inwoners gratis verschillende soorten afval inleveren. Bouw- en sloopafval, grof tuinafval, afgedankte meubels, elektrische apparaten, chemisch afval. De inwoners kunne de spullen zelf brengen of gratis laten ophalen. De Milieustraat is zes dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur. Voor het ophalen kunnen de Maassluizenaren digitaal een afspraak maken of bellen met het 14 010 telefoonnummer. In 2018 telde de milieustraat ruim 56.000 bezoekers.

   


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *