MC Gezonde en duurzame catering voor iedereen Gemeente Utrecht – Aanbestedingsnieuws

MC Gezonde en duurzame catering voor iedereen Gemeente Utrecht

Foto: Pexels.com/Lukas

De gemeente Utrecht wil binnenkort een aanbesteding doen welke resulteert in een cateringconcept dat haar klanten (interne medewerkers, huurders en bezoekers) kan voorzien van gezonde en duurzame voeding. Dat vraagt om passende vorm en inhoud van de aanbesteding, waarover de gemeente graag met de markt in gesprek gaat.

Ook binnen de catering van de gemeente Utrecht maken we de vertaling naar Gezond Stedelijk Leven.Dat vraagt om een passende scope, inhoud en vorm van de aanbesteding. Op dinsdag 14 januari 2020 organiseren we vanaf 10:00u een gemeenschappelijke bijeenkomst voor alle geïnteresseerde marktpartijen. U kunt zich tot en met 13 januari 2020 voor deze ochtend aanmelden, uitsluitend middels een bericht op Tenderned. De consultatie vindt plaats in Utrecht op het Stadskantoor. In grote lijnen zal het programma bestaan uit een introductie over de aanbesteding, gesprekken over de scope, inhoud en de vorm van de aanbesteding en een rondleiding door het gebouw om een beeld te krijgen bij de omvang van het contract. Utrecht wijst u erop dat dit programma aan veranderingen onderhevig is.

Binnen de scope van de cateringdienstverlening vallen alle locaties van de gemeente Utrecht, bestaande uit drie espressobars, twee bedrijfsrestaurants en de catering op locatie. Zie ook onderstaande tabel. Op dit moment beheert de gemeente zelf losse contracten voor
keukenonderhoud, klein materiaal en serviesgoed. In het kader van duurzaamheid zien we deze verantwoordelijkheid en eigenaarschap van het materiaal / serviesgoed in de toekomst bij de cateraar.

Bron: Tenderned 9 december 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/182459

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *