Marktconsultatie vernieuwing financieel systeem Heerlen – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie vernieuwing financieel systeem Heerlen

Foto: www.pixabay.com

Het doel van deze marktconsultatie van de gemeente Heerlen is het verkrijgen van inzicht in de visie van leveranciers om een financiële administratie van de gemeente efficiënt en gebruiksvriendelijk digitaal te ondersteunen met software die de financiële registratie, bijhorende processen en realiseren van financiële rapportages ondersteunt.
De gemeente Heerlen wil voorafgaand aan een formeel aanbestedingsproces, wederzijds vrijblijvend en openbaar informatie verkrijgen vanuit de markt. De verkregen informatie zal gebruikt worden bij het verder specificeren van de mogelijke opdracht(en) en bij de keuze(s) van de aanbestedingsvorm(en) c.q. contractvormen. Op deze wijze kan/kunnen de aan te besteden opdracht(en) afgestemd worden op de mogelijkheden die er zijn in de huidige markt.

Op dit moment gebruikt gemeente Heerlen het on-premise financieel systeem Decade van de leverancier Unit4. Dit systeem wordt door de leverancier niet meer als toekomstbestendig aangemerkt, werkt niet optimaal en dient vervangen te worden.  De marktconsultatie bestaat uit een schriftelijk deel en een mogelijk mondeling deel met een of meer leveranciers. Bij beantwoording van de vragen dient de volgorde van de vragenlijst aangehouden te worden. Voor de onderwerpen die de deelnemers zelf aan de orde willen stellen is geen verplicht format.

Als de gemeente dit nuttig of noodzakelijk acht, nodigt de gemeente één of meer deelnemers aan de marktconsultatie uit om een mondelinge toelichting te geven op de beantwoording van de vragen en een demo van hun product. Hiervoor trekt
de gemeente circa 2 uur uit per deelnemer, waar ze de opbouw als volgt voor zich uit:
• 30 minuten algemene toelichting op visie en product
• 1 uur demo van het systeem op basis van marktconsultatie gemeente Heerlen
• 30 min open discussie over product en ruimte om functionaliteit te tonen

De gemeente heeft hiervoor 24 juni tot 28 juni 2024 gereserveerd.

Bron: Tenderned dinsdag 28 mei mei 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/337717

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 29 mei 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *