Marktconsultatie: Suppen naar afval – Gemeente Den Haag – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie: Suppen naar afval – Gemeente Den Haag

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Standing up paddling. Foto: Pixabay,com

Met deze marktconsultatie wil de gemeente Den Haag beter inzicht krijgen in de markt door het verkrijgen van antwoord op de vraag hoe de dienst het best kan worden uitgevraagd. De gemeente heeft een vooraankondiging van de aanbestedingsprocedure Suppen naar afval via Mercell op de website van Tenderned geplaatst met als doel informatie te verkrijgen van de potentiële gegadigden. Geïnteresseerde partijen dienen de vragen uiterlijk op 25 januari voor 12:00 via Mercell te beantwoorden. De antwoorden van de deelnemers zullen (indien relevant) worden gebruikt bij het opstellen van de aanbestedingsdocumenten.

Om bewoners bewust te maken van het (zwerf)afval dat in het water belandt, wil de gemeente Den Haag van mei tot en met september een SUPactie organiseren. Het SUPpen in de grachten is voor bewoners gratis, met als voorwaarde dat ze daarbij zwerfafval opvissen. De SUP-actie is afgelopen zomer als pilot uitgevoerd en bleek succesvol.( suppen-en-zwerfafval-opvissen)

De gemeente is daarom op zoek naar een partij die deze opdracht op zich wil nemen.
De opdracht houdt in:
● Het aanbieden en begeleiden van (zelfstandige) SUP-tours in de Haagse grachten rondom het centrum waarbij deelnemers afval opvissen;
● Het verzorgen van SUPS, peddels, zwemvesten en andere benodigde uitrusting;
● Het verzorgen van een reserveringssysteem/platform waar deelnemers zich kunnen aanmelden;
● Het bijhouden van data over de aantallen deelnemers, reacties en de hoeveelheid opgeviste afval;
● Het verzorgen van materiaal om afval op te vissen, zoals schepnetjes en emmers;
● Het regelen van de afvoer van het opgeviste afval.
De gemeente Den Haag is op zoek naar inzicht in de markt op het gebied van Suppen naar afval. Het te verkrijgen inzicht moet leiden tot een meervoudig onderhandse aanbesteding. De gemeente vindt het belangrijk om hierbij optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van de markt. Om meer inzicht te krijgen in deze markt heeft de gemeente onderzoeksvragen geformuleerd en opgenomen in de marktconsultatiedocumenten.

Bron: Tenderned maandag 16 januari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/285583

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 18 januari 2023

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *