Marktconsultatie reserveringssysteem sportaccommodaties Venlo – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Marktconsultatie reserveringssysteem sportaccommodaties Venlo

foto: Pexels.com

De gemeente Venlo is op zoek naar een nieuw online reserveringssysteem voor haar sportaccommodaties, waarbij de huurders (denk daarbij aan individuele personen, scholen, verenigingen) online de beschikbare sportaccommodatie(sporthal / gymzaal) kunnen reserveren. Het systeem dient gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn voor eenieder. Daarbij heeft het de zeer sterke voorkeur om, via moderne hedendaagse technieken naar aanleiding van de gedane reservering, huurders toegang te verlenen tot de accommodatie.

De gemeente Venlo heeft het voornemen om in het eerste kwartaal 2022 een online reserveringssysteem voor  sportaccommodaties (sporthallen en gymzalen) te gaan aanbesteden en houdt hieraan voorafgaand een marktconsultatie. Het doel van de marktconsultatie is om inzicht te krijgen in een aantal aspecten van de gevraagde dienstverlening. Daarnaast is aanbestedende dienst geïnteresseerd welke partijen in staat zijn om de gevraagde dienstverlening te verrichten.
Het betreft een schriftelijke marktconsultatie. 

Uit de vragen selecteren wij: Kunt u aangeven of u uw oplossing als SaaS oplossing aanbiedt, waarbij potentiële huurders rechtstreeks sportaccommodaties kunnen reserveren? In hoeverre is maatwerk van toepassing? Gemeente Venlo wenst graag inzage te krijgen in het proces binnen een online verhuursysteem. Kunt u kort beschrijven hoe het proces verloopt van reserveren t/m de facturatie?  Welke digitale (standaard) betalingsmogelijkheden (denk ook aan terugbetaling) biedt uw oplossing en hoe verloopt dit in combinatie met de facturering? Opdrachtgever kent verschillende type huurders met daaraan gekoppeld een eigen tarief? Hoe is het verwerkingsproces binnen het reserveringssysteem geborgd? Voor meer vragen, zie de consultatiedocumenten.

Bron: Tenderned woensdag 8 september 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/237864

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *