Marktconsultatie kademuren Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie kademuren Amsterdam

Foto: Pixabay, Marko Zirdum

De gemeente Amsterdam heeft het voornemen om het achterstallige onderhoud van de civiele objecten in de stad aan te pakken. Eén van de eerste initiatieven betreft de vernieuwing van kademuren, die aan het einde van hun verwachte levensduur zijn. De vernieuwde kade moet functioneel, veilig en toekomstbestendig zijn, zodat de stad daar verder op kan bouwen.

In de afgelopen 4 jaar heeft Amsterdam gemiddeld 250 meter kademuur per jaar vernieuwd. De opdracht is om vanaf het jaar 2025 jaarlijks circa 2000 meter vernieuwde kademuur op te leveren aan de beheerder.

Onder de vernieuwingsopgave wordt verstaan een kademuur bestaande uit een hele rak (het gedeelte van de kade van brug tot brug). De brug is geen onderdeel van deze opdracht. Wat wel onderdeel is van de opdracht is de maaiveldvernieuwing. Overlast voor de omgeving als gevolg van uitvoeringswerkzaamheden zal in de stad duidelijk te merken zijn. Er wordt derhalve bewust gekozen om, net als de kade, het maaiveld geschikt te maken voor de komende tientallen jaren.

Een verzoek aan geïnteresseerde marktpartijen is om vooraf al schriftelijk vragen en/of opmerkingen te mailen (via de berichtenmodule van TenderNed) op basis van de informatie die in de bijlage bij de consultatiedocumenten staat vermeld. Deze vragen en/of opmerkingen kunt u via het daar bijgevoegde format indienen tot en met dinsdag 8 oktober 2019.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen we dan ingaan op deze vragen. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden tijdens de informatiebijeenkomst.

Er worden géén projectinhoudelijke/technische vragen beantwoord. Deze vragen kunnen pas gesteld worden na aankondiging van de aanbesteding en tijdens de nota’s van inlichtingen. Dan is er ook meer concrete projectinformatie gepubliceerd.

Om de marktpartijen te informeren over wat er op de markt gezet gaat worden en wanneer, wordt er op dinsdag 15 oktober van 13.00 tot ca 15.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Bron: Tenderned 23  september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/175816

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *