Maatwerk-webshop energiebesparende maatregelen Heerenveen – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Maatwerk-webshop energiebesparende maatregelen Heerenveen

Het doel van deze openbare aanbesteding is één geschikte marktpartij te selecteren voor het opstarten en exploiteren van een maatwerk-webshop voor het aanbieden van energiebesparende maatregelen aan bewoners van (sociale) huurwoningen in Heerenveen. Daarnaast is het ook de bedoeling om compleet ingerichte bespaarboxen aan te kunnen bieden. Vanuit de RREW wil de gemeente Heerenveen aan huishoudens in Heerenveen cadeaubonnen beschikbaar stellen die hen in staat stellen om producten aan te schaffen waarmee kleine energiebesparende maatregelen in hun woning genomen kunnen worden.
Een belangrijke verplichting hierbij is in ieder geval minimaal 50% huurder dient te zijn. Daarom richt de gemeente Heerenveen zich op het bereiken van ongeveer 8.000 huurders. De potentiële omzetwaarde is geraamd op €559.160,00,-. Huishoudens in Heerenveen kunnen deze cadeaubon verzilveren door de benodigde gegevens in te vullen, deze gegevens worden vervolgens gecontroleerd door het gemeentelijke energieloket. Zij kunnen dan zelf kiezen tussen het online bestellen van producten of fysiek kopen in de lokale bouwmarkt (geen onderdeel van de opdracht). De cadeaubon heeft een waarde van €70,- inclusief BTW. De actie eindigt als er 7.988 cadeaubonnen verzilverd zijn.

De gemeente wil de overeenkomst aangaan voor de periode van 1 december 2021 tot en met 31 juli 2022. Daarnaast wil de gemeente de mogelijkheid de overeenkomst te verlengen in het geval er aanvullende middelen voor dit project beschikbaar wordt gesteld. Het contract heeft de optie om met één jaar verlengd worden. Dit is afhankelijk van een eventuele verlenging van de looptijd van het project. De gunning van de opdracht zal plaatsvinden op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Bron: Tenderned zondag 5 september 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/237425

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *