Maatwerk meubilair provincie Noord-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Maatwerk meubilair provincie Noord-Brabant

Foto: Persfoto’s Brabant.nl,
Fotograaf: Olaf Smit

Het provinciehuis staat al ruim een jaar grotendeels leeg omdat een groot deel van de mensen voornamelijk vanuit huis werkt. Nu de vaccinatie uitrol in rap tempo plaatsvindt met versoepelingen als gevolg, staat een gefaseerde terugkeer van medewerkers naar het kantoorgebouw te gebeuren. Echter zal de manier van werken anders zijn dan vóór de corona periode. Naast de bekende negatieve effecten heeft deze periode immers ook een versnelling gebracht in de manier van werken. Medewerkers hebben de voordelen van thuiswerken ervaren en de mogelijkheden om digitaal samen te werken doorleeft.
Voordelen die de organisatie ook na terugkeer wil blijven omarmen. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor het gebruik van het gebouw: Het Huis voor Brabant. Het wordt nog meer een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen waarde creëren, ontspannen en/of geconcentreerd werken om Brabant mooier te maken. Het Huis voor Brabant gaat zorgen voor verbinding en inspiratie, zowel intern als in samenwerking met de netwerkpartners.
De omvang van de aanwezige kantoorpopulatie wordt daarbij wel kleiner. Waar medewerkers voorheen het provinciehuis als uitvalsbasis gebruikten daarbij is nu de verwachting dat medewerkers gemiddeld nog 50% van hun werktijd naar het provinciehuis komen. De overige tijd werken ze vanuit huis of bij
netwerkpartners. Dit alles heeft ingrijpende gevolgen voor de inrichting van het gebouw.

Het doel van deze aanbesteding is te komen tot de contractering van de meest geschikte leverancier voor het voorbereiden, leveren, inhuizen, monteren, installatietechnisch aansluiten, gebruiksklaar opleveren en onderhouden van maatwerk interieur in de periode week 43 – 46 van 2021 (onder voorbehoud), inclusief het leveren van nazorg en garantie.
De opdracht krijgt de vorm van een raamovereenkomst. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar, en gaat in direct na de ondertekening er van. De provincie Noord-Brabant doorloopt voor deze aanbesteding een Europese openbare procedure conform artikel 2.26 van de Aanbestedingswet. 

Bron: Tenderned 11 juni 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/229959;


2012

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *