Maaien gazondelen – Uitgeest – Aanbestedingsnieuws

Maaien gazondelen – Uitgeest

Foto: Pixabay.com

De opdracht in deze openbare aanbesteding bestaat in hoofdzaak uit het maaien van gazons en bijkomende
werkzaamheden, o.a. het bijmaaien rondom obstakels en het vervoeren van vrijgekomen materialen naar erkende verwerker.
Theoretisch gezien kan het bundelen van deze werkzaamheden als een samenvoeging worden gezien. De werkzaamheden kunnen immers gedeeltelijk los van elkaar worden uitgevoerd. In de praktijk vormen deze werkzaamheden echter een logisch geheel en binnen deze sector is het dan ook gebruikelijk om deze werkzaamheden door één en dezelfde aanbieder uit te laten voeren. Daarnaast is de opdrachtwaarde dusdanig dat het MKB niet wordt uitgesloten voor de opdracht. Indien de maaiwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden als losse opdrachten in de markt worden gezet zorgt dit voor inefficiënt werken voor zowel de opdrachtnemer als voor de gemeente. Er is dan ook geen sprake van een onnodige samenvoeging.

Smit Groenadvies, een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau actief op het gebied van inrichting en beheer van de openbare ruimte, begeleidt als externe materiedeskundige de gemeente tijdens deze aanbesteding op inhoudelijk gebied.

De af te sluiten  overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van maximaal drie jaar en negen maanden. De beoogde looptijd van de overeenkomst is van 1 april 2022 tot en met 31 december 2023 met een optie tot eenzijdige verlenging door de gemeente van twee keer één jaar. Wanneer de overeenkomst niet verlengd wordt, of niet meer verlengd kan worden, loopt deze van rechtswege af. De specificaties van de werkzaamheden worden gedetailleerd beschreven in het RAWbestek met beeldkwaliteitsniveau B.

Gunning vindt plaats aan de inschrijver die niet is uitgesloten wegens het voldoen aan uitsluitingsgronden en niet voldoen aan minimumeisen en de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de laagste prijs heeft ingediend.

Bron: Tenderned zondag 2 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/248495

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *