Leveren van schoonmaak,- en huishoudelijke middelen aan Afeer – Aanbestedingsnieuws

Leveren van schoonmaak,- en huishoudelijke middelen aan Afeer

Afeer is op zoek naar nieuwe opdrachtnemers voor het leveren van schoonmaak,- en huishoudelijke middelen. Afeer is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. De organisatie zegt zelf over zijn eigen taak: “Mensen die zelf niet of moeilijk aan een baan kunnen komen worden door Afeer geholpen. Daarnaast organiseert Afeer dagelijks werk voor ruim 750 medewerkers met een arbeidsbeperking. Afeer zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt en is bruggenbouwer tussen overheid en bedrijfsleven.”

Foto: pixabay.com (RitaE)
Het doel van de aanbesteding is het sluiten van drie raamovereenkomsten met één of meerdere opdrachtnemers voor het leveren van schoonmaakmiddelen verdeeld over drie percelen.

– Perceel 1: Het leveren van afvalzakken (verschillende maten en kleuren) en afvalbakken.

– Perceel 2: Disposables; het leveren, aansluiten en onderhouden van doseerapparatuur in bruikleen en het leveren van toiletpapier, handdoekjes en zeep.

– Perceel 3: Het leveren van producten uit de productgroepen: interieurreiniging, sanitair reiniging, (sport)vloerreiniging, desinfectie en klein schoonmaakmateriaal.

De Geraamde totale waarde van de opdracht bedraagt zonder btw: €510.000

De bedragen zijn gebaseerd op de huidige afname.

– Perceel 1: €80.000,- excl. BTW

– Perceel 2: €280.000,- excl. BTW

– Perceel 3: €150.000,- excl. BTW

De genoemde waarde is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Om die reden zal elke raamovereenkomst worden gesloten voor een maximale waarde van 150% van voornoemd bedrag.

De inwerkingtreding van de raamovereenkomst is gepland op 1 september 2023 en heeft een looptijd tot en met 1 september 2025, met een optie tot eenzijdige verlenging door Afeer van 1-maal 1 jaar.

Bron: TenderNed, 12 mei 2023

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297775/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *