Implementatie en onderhoud nieuwe websites ROC Amsterdam – Flevoland en VO Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

Implementatie en onderhoud nieuwe websites ROC Amsterdam – Flevoland en VO Amsterdam

Het huidige content management systeem (CMS) van ROCvA-F nadert zijn End of Life. De versie die bij ROCvA-F in gebruik is, 12 Portal Engine, wordt nog tot medio 2024 ondersteund door leverancier Kentico. Daarna kunnen ROCvA-F en haar implementatiepartner geen beroep meer doen op ondersteuning van Kentico in geval van incidenten en storingen. Dit is een ongewenste en potentieel gevaarlijke situatie. ROCvA-F moet daarom het huidige CMS vervangen. Dit betekent dat de websites
rocva.nl en rocvanflevoland.nl opnieuw moeten worden gebouwd.

De websites zijn van essentieel belang voor de werving van studenten. Inleveren op functionaliteit leidt tot een minder optimaal aanmeldproces en minder aanmeldingen. Uitgangspunt van het project is dan ook dat de nieuwe websites minimaal dezelfde functionaliteit hebben als de huidige. De lancering van de websites is gepland voor 1 mei 2024. Dit in verband met de aanmeldingen voor het schooljaar 2024-2025 en het noodzakelijk uitfaseren van de huidige hostingomgeving.

De doelstelling van de aan te besteden opdracht is om een leverancier te selecteren die de websites van ROCvA-F kan bouwen en onderhouden in DXP Xperience by Kentico. Dit digital experience platform is al geselecteerd. De leverancier komt alleen in aanmerking voor gunning als hij een gecertificeerd Kentico Gold partner is.

De opdracht omvat twee delen:
A: Bouw van de nieuwe websites voor ROC van Amsterdam (rocva.nl) én van ROC van Flevoland (rocvanflevoland.nl) op basis van de aangeleverde designs en de onderdelen daarvan op een door ROCvA-F ter beschikking gestelde hostingomgeving (Azure) in het DXP Xperience by Kentico
B: Beheer en support van de opgeleverde websites voor een periode van vier jaar met een optie op verlenging van viermaal één  jaar. De overeenkomst treedt in werking op 1 november 2023.

aanbesteder volgt de openbare procedure. Het gunningscriterium bij deze opdracht is de beste prijs-kwaliteit-duurzaamheidsverhouding (BPKDV).

Bron: Tenderned woensdag 26 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/305165

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 27 juli 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *