Iedereen preferred supplier bij de Belastingdienst – Aanbestedingsnieuws

Iedereen preferred supplier bij de Belastingdienst

Een aanbesteding voor het leveren van ICT-personeel, is gegund aan 12 leveranciers. .Dat blijkt uit het gunningsbericht van de aanbesteding. Het gaat om Atos, Between, Capgemini, Cimsolutions (in combinatie met Verdonck, Klooster & Associates en SLTN IT Professionals), Harvey Nash, IT-Staffing, LinkIT, Myler (met negen onderaanemers), Ordina, OV Software, Seven Stars (in combinatie met Brunel) en SQL Integrator.

screenshot https://werken.belastingdienst.nl/vacatures 19 december 2017

Na de aanbesteding volgt er een “minicompetitie”, waarin de Belastingdienst een hand vol winnaars uitkiest om 2 a 3 cv’s op te sturen. Dat leidt dan tot een overdosis aan vacatures op dezelfde functie. Zo komt het voor dat vacatures 9 keer worden uitgezet, terwijl het steeds om dezelfde baan gaat. Dat houdt Monsterboard aan het werk.

De aanbesteding is in de markt gezet door het IUC van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, zo bericht Consultancy.nl aanvullend. Het IUC-EZk voert ook het contractmanagement op de uitvoering van het personeel uit. Volgens het gunningsbericht is de geraamde waarde van de opdracht €320 miljoen. In totaal werken er op 30.000 belastingmedewerkers 4.000 in de flexibele schil.

Bron: TenderNed / Consultancy.nl, 18 december 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *