ICT beheer – Stichting Het Nieuwe Instituut – Aanbestedingsnieuws

ICT beheer – Stichting Het Nieuwe Instituut

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Pexels.com

Stichting Het Nieuwe Instituut is een ondersteunende instelling. Het opereert in het werkgebied van de creatieve industrie en doet dat als Rijksarchief voor de Nederlandse Architectuur en Stedenbouw, als Museum voor Architectuur, Design en Digitale Cultuur en als agentschap voor architectuur, design en digitale cultuur.

Met deze aanbesteding beoogt aanbestedende dienst één inschrijver te selecteren en contracteren voor de levering/dienstverlening omtrent ICT Beheer gedurende een initiële periode van één jaar. Aanbestedende dienst heeft een éénzijdige, optionele verlengingsmogelijkheid van vijfmaal één jaar. De onderhavige opdracht in deze aanbesteding vertegenwoordigt een historische waarde van €170.000,00 per jaar exclusief btw.

Het beoogde eindresultaat van deze aanbesteding is een overeenkomst met een strategische ICT  samenwerkingspartner die in staat is om het huidige kwaliteitsniveau en continuïteit van de ICT-dienstverlening richting de (eind)gebruikers van de Aanbestedende dienst en informatievoorziening naar een hoger niveau te brengen. De Inschrijver dient hiertoe minimaal ervaring te hebben met:
• Eerste, tweede en derdelijns ondersteuning ten behoeve van:
• Windows, MacOS en Linux;
• Service Level Management (coördinatie);
• Beheer en in standhouden huidige en toekomstige ICT-infrastructuur
• Netwerkbeheer;
• Routers en firewall;
• Informatiebeveiliging

Deze aanbesteding wordt uitgevoerd met de openbare procedure en het gunningscriterium beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned donderdag 16 februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/288748

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 februari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *