Hulpverleningsvoertuigen Veiligheidsregio IJsselland – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Hulpverleningsvoertuigen Veiligheidsregio IJsselland

©Brandweer IJsselland 2021
(fragment)

De aanbestedende dienst Veiligheidsregio IJsselland (VRIJ) heeft het voornemen om een overeenkomst met één leverancier aan te gaan voor het leveren van hulpverleningsvoertuigen (conform de norm NEN-EN 1846-1:2011, HV2-EN1846-S-1) met bijbehorend onderhoud. (HV2).
Een HV2 is een 4×4 aangedreven voertuig (met hydraulische aangedreven vooras, met beperkte terreinvaardigheid) met een (zelf) bergingslier. Het voertuig zal door brandweerlieden worden gebruikt voor technische hulpverlening bij verkeersongevallen, spoorwegongevallen, instortingen bij instabiele constructies, falen van nutsvoorzieningen en storm- en waterschade. Het voertuig moet te gebruiken zijn op verharde, gladde, natte wegen en beperkte terreinvaardigheid is vereist.

De overeenkomst kent een looptijd van tien jaar, met geen optie tot verlengen. Veiligheidregio IJsselland wenst bij eerste levering drie HV2’s af te nemen voor de locaties Deventer, Steenwijk en Ommen. Het is voor de gehele contractduur mogelijk dat, bovenop dit aantal, aanvullende voertuigen worden afgenomen, bijvoorbeeld in geval van total-loss, beleidswijzigingen of andere omstandigheden die vervanging of uitbreiding noodzakelijk of wenselijk maken. De configuratie van deze HV2’s kan afwijken van de voertuigen die in deze aanbesteding beschreven worden.  Het plafondbedrag bedraagt €991.735,54 exclusief 21% BTW (€1.200.000,- inclusief BTW), voor de aanschaf van drie voertuigen (inclusief aangegeven opties). De aanbestedende dienst legt inschrijvingen met een totaalprijs voor de aanschaf van de voertuigen hoger dan dit bedrag terzijde. 

De gevoerde procedure is de Europese openbare procedure. Gegund wordt aan de inschrijver met de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned vrijdag 20 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/236220

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *